StoryEditorOCM

OWNERBolja od najboljih – Kizuna x 8 Ultimate Izanas Braid je jedina PE višenitka izrađena novom ALB tehnologijom dvosmjernoga pletenja

Piše Ž. S.
16. studenog 2020. - 08:34

Kizuna x 8 Ultimate Izanas Braid tvrtke Owner za sada je jedina PE višenitka izrađena najnovijom ALB tehnologijom dvosmjernoga pletenja. Taj način izrade eliminira mogućnost opuštanja vlakana pri bilo kojoj tehnici ribolova, tako da će bez obzira na uvjete i opterećenost upredenica ostati ista bez iskakanja očica. Osim toga, ova višebojna struna izrađena je od osam Izanas niti koje su jače i otpornije na habanje od ostalih PE vlakana. Zbog male težine i velike savitljivosti, koja drastično smanjuje njezino uvrtanje, ova struna omogućuje vrlo daleke izbačaje i sa sasvim malim otežanjima.
Za razliku od ostalih, ovoj struni upijanje vode nimalo ne smanjuje trajnost. Kizuna Ultimate Izanas Braid na našem tržištu dostupna je u promjerima od 0,13 do 0,36 mm, odnosno nosivostima od 5,9 do 30 kg. Bez obzira na debljinu, pakiranje od 300 metara u zagrebačkoj prodavaonici BBS košta 299 kuna. (Š. D.)

19. travanj 2024 13:39