StoryEditorOCM

rasprava ide daljeOdržan sastanak predstavnika NSPPBH s državnim tajnikom, na stolu su bile četiri teme. Na sljedeći razgovor trebao bi doći i ministar Butković

Piše OM
1. veljače 2021. - 14:45

U utorak 26. siječnja 2021. godine održan je sastanak predstavnika NSPPBH s državnim tajnikom za more Josip Bilaverom, objavio je Nezavisni sindikat pomoraca putničkih brodova Hrvatske.

U priopćenju nadalje stoji:

Sastanak je održan na inicjativu NSPPBH, a pod pokroviteljstvom predsjednika Nezavisnih hrvatskih sindikata, Krešimira Severa, a uz Severa i Bilavera na sastanku su sudjelovali predsjednik i podpredsjednik Glavnog odbora NSPPBH, Nediljko Bulić i Denis Parađin.

Teme sastanka su bile:

- utjecaj Covid-19 na poslovanje i stabilnost Društva Jadrolinija

- potpisivanje Novog NKU-a, za Hrvatske pomorce

- konkurentnost Jadrolinije na tržištu

- prijedlozi za izmjene i dopune Pomorskog zakonika

U opsežnom i konstruktivnom razgovoru raspravilo se o svim navedenim temama te je izražena spremnost svih za nastavak dobre suradnje, s naglaskom na očuvanje radnih mjesta i potpisivanjem Novog NKU-a, za Hrvatske pomrce.

Na kraju sastanka Josip Bilaver istaknuo je dobru suradnju s NSPPBH te je dogovoreno kako će se nastaviti rasprava o svim navedenim temama na skorom sasatanku, na kojem će sudjelovat i ministar Butković.

25. travanj 2024 12:45