StoryEditorOCM

LTN 30 QUANTUMHrvatska premijera na Zagreb Boat Showu: stiže reciklirajući aluminijski gumenjak, evo kako izgleda

Piše OM
23. siječnja 2024. - 11:52

Na ovogodišnjem Zagreb Boat Showu premijerno će se hrvatskoj publici i zaljubljenicima u more predstaviti LTN  30 Quantum,  pravi je biser među čamcima.

Naime, LTN-aluminijska serija čamaca na napuhavanje dizajnirana je da zadovolji sve zahtjeve i želje nautičara i bitno se razlikuje od čamaca na napuhavanje klasičnog tipa na kakve smo navikli. U potpunosti su, osim tubusa i nekih dodataka, izrađeni od visokokvalitetnog aluminija 5083.

Za istu veličinu, ovi čamci na napuhavanje teže u prosjeku 35 posto manje od onih izrađenih od kompozitnih vlakana kao što je stakloplastika. Gotovo u potpunosti reciklirajući, gumenjaci serije LTN aluminij na kraju radnog ciklusa neće biti "poseban otpad" već resurs s gotovo nultim utjecajem na okoliš.

Gumenjak karakterizira moderan i fascinantan dizajn sa snažnim linijama i origanalnim rješenjima.Svakako to je gumenjak koji ne prolazi nezapaženo.Svaki detalj na čamcu osmišljen je tako da pruža vrhunsku udobnost i funkcionalnost,od prostranog sunčališta, višefunkcionalnog krmenog prostora, velikog unutarnjeg prostora max visine 175 cm s 2 ležaja i kemijskim ili električnm WC-om do moderno dizajnirane konzole.

image
motonavis.hr

KARAKTERISTIKE:

Ukupna dužina preko svega: 9,53 m

Ukupna širina preko svega: 3,42 m

Ispuhana širina: 2,54 m

Težina: 1500 kg

Maksimalna snaga: 2 x 300 KS

Kapacitet osoba: 14

Visina krmenog zrcala: 2x XL

Kategorija projekta: B

image
motonavis.hr
image
motonavis.hr
image
motonavis.hr
image
motonavis.hr
image
motonavis.hr
image
motonavis.hr
image
motonavis.hr
image
motonavis.hr
27. travanj 2024 18:40