StoryEditorOCM

JAPANska kvalitetaYuasa Active Marine: jedna baterija za start i potrošače

Piše Ž. S.
16. svibnja 2021. - 10:38

Vozači motocikala vrlo dobro znaju kako su japanski akumulatori Yuasa iznimne kvalitete, što se može reći i za modele namijenjene plovilima.

Njihova serija Active Marine idealna je za plovila koja zahtijevaju dobru startnu snagu i dovoljno napona za sve ostale potrošače.

Ovi brodski akumulatori zadovoljavaju sve potrebe za električnom energijom plovila do 35 stopa i vrlo su otporni na vibracije, što ih čini dugotrajnima za ekstremne uvjete.

Akumulatori Yuasa Active Marine polutrakcijska su varijanta, te dizajnirani za izdržljivost, odnosno veliki broj ciklusa punjenja. Također su pogodni za veliku potrošnju na brodovima s puno potrošača.

Modeli ove serije nude se s potpuno zatvorenim poklopcima kako bi zadovoljili standard 5.10 od EN50342.1 A1 2011., koji traži potpunu funkcionalnost i s nagibom od 45 stupnjeva.

Akumulatori imaju dvostruke kleme, Vibrolock tehnologiju fiksiranja ćelija kao dodatnu zaštitu protiv vibracija, sposobnost dubokog pražnjenja, pokazivač napona, napredni sgurnosni sustav oduška i integriranu protupožarnu zaštitu.

Yuasa Active Marine servisno-startne akumulatore od 80, 90 i 100 Ah kod nas distribuira tvrtka PLR iz Rijeke, s time da se raspon cijena kreće od 1000 do 1300 kuna. 

17. travanj 2024 16:16