StoryEditorOCM

Brum za ribu višePronašli smo prihranu za brojne vrste riba, a potpisuju ih svjetski renomirani brendovi. Evo detalja

Piše Boris Bulić/MAX FISHING
28. ožujka 2023. - 09:52

Prihrana, brum ili torilo su u ovom prijelaznom periodu u mnogim ribolovnim disciplinama iznimno važan detalj o kojem nerijetko ovisi konačan ribolovni uspjeh.

No nije svatko dovoljno spretan ili pronicljiv da pogodi recepturu za uspješan brum, dok je nabavka potrebnih sastojaka posebna priča.

Zadarska Udica se upravo zato pobrinula da svoj asortiman popuni prihranama koje su se nebrojeno puta dokazale u morskom ribolovu.

Riječ je o pažljivo balansiranim praškastim smjesama kojima je potrebno samo dodati malo mora da bi se pretvorile u ljepljive kugle ili pak u rijetku kašu, sve u zavisnosti od potreba lova.

Važno je istaknuti da su sve te smjese bogate atraktantima ali zapravo niskoenergetske tako da će u krakom vremenu razdražiti i potaknuti ribu na hranjenje ali je neće zasititi.

INFO:

Udica - Zadar
Tel. 023/305-398
https://www.facebook.com/udicazd

Na svakoj je ambalaži istaknuto kojim je ribama sadržaj namijenjen tako da nema nepotrebnog gubljenje vremena i istraživanja.

U ponudi su prihrane za salpe, ciple, šarage, ušate, brancine, jegulje, podlanice i brojne druge vrste, a potpisuju ih svjetski renomirani brendovi poput Tubertinija ili Alta Marea.

Cijena ovih ribama vrlo privlačnih brumova se kreće od do 6,24 do 13,27 eura.

image

Uz malo mora se dobija uistinu magična smjesa

image

Alta Marea je brend poznat po tradicionim uspješnim recepturama

image

Ovaj je brum baziran na okusu srdele

18. travanj 2024 21:37