StoryEditorOCM

Premium serijaPredstavljeni najnoviji Garminovi Fusion Apollo nautički zvučnici, poznate su i cijene

Piše Promo
4. listopada 2024. - 09:09

Garmin, najinovativniji i najpriznatiji svjetski proizvođač nautičke elektronike, najavio je nove nautičke zvučnike Fusion Apollo koji spajaju kristalno jasan zvuk vrhunske kvalitete s poboljšanim vizualnim funkcijama. Za vrhunsko iskustvo zabave na brodu, Apollo zvučnici imaju dvostruke LED rasvjetne prstenove i lako izmjenjive mrežice koje odgovaraju dizajnu svakog plovila.

Audio izvrsnost

Apollo zvučnici projektirani su za proizvodnju vrhunskog i zanimljivog zvuka pri većim glasnoćama, zahvaljujući ažuriranom dizajnu motora i novom kompozitnom materijalu. Koaksijalni zvučnici isporučuju zvuk visoke vjernosti kroz audio krivulju, dok subwooferi donose kristalno jasne vrhunske basove nautičarima koji žele osjetiti glazbu.

Za vrhunsku izvedbu, korisnici mogu jednostavno integrirati svoje Apollo zvučnike i subwoofere s Fusion stereo uređajima i pojačalima (prodaju se zasebno) kako bi iskusili maksimalnu glasnoću uz minimalnu distorziju. Fusion proizvodi dizajnirani su da rade zajedno kao optimizirani ekosustav i njima se može upravljati s kompatibilnog Garmin pametnog sata ili pametnog telefona pomoću aplikacije Fusion Audio.

Kombinacije za svaki stil

Serija Apollo izdvaja se od ostalih zvučnika i subwoofera na tržištu uklonjivim mrežicama, dvostrukim LED svjetlosnim prstenovima i prepoznatljivim visokotoncem šesterokutnog oblika koji pruža elegantan izvor zvuka jedinstvenog izgleda. Nautičari mogu prilagoditi izgled s lako izmjenjivim mrežicama koje se nude u sportskoj bijeloj ili sportskoj sivoj boji, ili u izbornoj zaštićenoj bijeloj ili zaštićenoj sivoj boji (prodaju se zasebno). Mrežice se lako postavljaju i imaju bešavnu završnu obradu bez vidljivih vijaka.

S novim dvostrukim LED svjetlosnim prstenovima, Apollo zvučnici i subwooferi pružaju korisnicima izvanredan spektar boja – od nježnih pastelnih do živih nijansi – koje odgovaraju njihovom raspoloženju ili glazbi. Naglašena rasvjeta je svijetla, ali elegantna i skromna s podrškom za tradicionalne crvene, zelene i plave LED diode uz hladnu bijelu ili toplu bijelu. Integrirajte s Garmin Spectra LED kontrolnim modulima za potpunu kontrolu LED osvjetljenja s kompatibilnog Garmin plotera ili aplikacije ActiveCaptain na pametnom telefonu.

Serija Apollo uključuje različite veličine koje odgovaraju potrebama bilo koje vrste plovila, s koaksijalnim zvučnicima dostupnima u modelima od 6,5”, 7,7” i 8,8” i vrhunskim brodskim subwooferima dostupnima u dizajnu od 10” i 12”.

Vrhunska trajnost

Zvučnici i subwooferi iz serije Apollo ocijenjeni su s IP66 i IP67 za zaštitu od prašine i vode, uz usklađenost sa standardom ISO12216 u ispitivanju tlačne i vodonepropusnosti. Napravljeni su da izdrže prašinu, slanu maglu, visoke temperature, vibracije i UV zrake, dajući nautičarima povjerenje da će njihovi zvučnici i subwooferi izdržati test vremena. Cijeli asortiman također uključuje 3 godine potrošačkog jamstva.

Svi zvučnici i subwooferi serije Apollo koriste nove ugrađene plug-and-play, vodootporne konektore koji zadovoljavaju industrijske standarde (ABYC) za pojednostavljenu naknadnu i OEM instalaciju i poboljšanu zaštitu od vremenskih nepogoda.

Preporučene maloprodajne cijene Fusion Apollo zvučnika i subwoofera kreću se od 499,99 do 949,99 eura.

 

 

04. listopad 2024 09:09