StoryEditorOCM

GARMINOvo su moćni pomagači svakog ribolovca: stigla je nova serija plotera Echomap Ultra 2

Piše Promo
19. prosinca 2023. - 09:44

Inženjeri u razvojnom odjelu Garmina nikad ne miruju, pa je ovih dana poznata tvrtka predstavila novu seriju plotera Echomap Ultra 2 s naprednim funkcijama za ribolovce. Može se birati zaslon od 10 ili 12 inča osjetljiv na dodir i čitljiv na suncu, a ploteri imaju UHD sonar za skeniranje, podršku za Garmin Navionics+ i Garmin Navionics Vision+ mapiranje s uključenom jednogodišnjom pretplatom za dnevna ažuriranja, mogućnost bežičnog umrežavanja i još puno toga. Kombinacijom snage i funkcionalnosti zadovoljit će zahtjeve svih današnjih ribolovaca.

Bežično umrežavanje omogućuje vam da podijelite podatke sonara, međutočke i rute s drugim Echomap Ultra 2 ili Echomap UHD2 ploterom na plovilu, izbjegavajući bušenje dodatnih rupa u trupu, te oslobađajući prostor na palubi od dodatnih kabela. Višepojasna GPS tehnologija s brzim ažuriranjem od 10 Hz pruža, pak, poboljšanu točnost položaja, a uz pomoć aplikacije ActiveCaptain® možete snimiti zaslon plotera, uključujući ulov ribe viđen na LiveScope sonaru, za dijeljenje putem poruka i društvenih medija.

Uz modernizirani operativni sustav s ažuriranom grafikom i izbornicima, serija Ultra 2 je intuitivna i jednostavna za uporabu. Novi ploteri dostupni su u paketu sa sondom GT56UHD koja omogućuje tradicionalni Garmin CHIRP sonar, Ultra High-Definition ClearVü i SideVü prikaz skeniranja, a podržavaju i kompletan asortiman Garminovih LiveScope sonara za skeniranje uživo.

Uz gotovo fotografske slike riba i struktura, ploteri serije Ultra 2 nude i veće brzine izračuna rute predloženih staza, a imaju i softver za mapiranje Quickdraw Contours i trenutnu izradu personaliziranih HD karata za ribolov s konturama od 0,5 m. Kada se bežično integriraju s trolling motorom Garmin Force, ribolovci mogu stvoriti rute, točke i tragove koje trolling motor prati tijekom ribolova. Pritom sa zaslona mogu kontrolirati brzinu i provjeriti trajanje baterije. Preporučene maloprodajne cijene za uređaje Echomap Ultra 2 su u rasponu od 2249,99 do 3569,99 eura. M.Š.

29. travanj 2024 18:31