StoryEditorOCM

hrvatski proizvodKabelska motalica Marinko pouzdana je u svim uvjetima: otporna je na niske i visoke temperature te vrlo pogodna za električni priključak u marinama

Piše Ž. S.
1. svibnja 2021. - 09:17

Commel Profi Line serija kabelskih motalica odlikuje se čvrstoćom kućišta, bubnja, kabela, utičnica i ostalih dijelova, što im omogućuje pouzdanost za rad u svim uvjetima. Izdvojena serija proizvoda Marinko opremljena je posebnim MarineFlex kabelom koji je otporan na djelovanje morske vode. Moguće ga je koristiti u trajnim i povremenim doticajima s morskom vodom.

Također, vrlo je savitljiv i otporan na niske i visoke temperature, te vrlo pogodan za električni priključak plovila u marinama.

Opremljen je s ugrađenom zaštitom od preopterećenja (termoprekidač), svjetlosnim indikatorom napona, dvije utičnice s uzemljenjem​ i jednom CEE utičnicom. Utičnice s poklopcem omogućuju siguran rad na otvorenom području. Ugrađena kočnica na bubnju sprječava nekontrolirano odmatanje kabela.

Ergonomska drška omogućuje lakše razmatanje i namatanje kabela nakon upotrebe, kao i radi lakšeg prenašanja. Kabelska motalica ima promjer bubnja od 280 mm, težinu od 5,4 kg, narančasti kabel od kaučuka/neoprena dužine 25 m i snagu od 3500 W.

Kućište je izrađeno od plastike, dok je postolje napravljeno od metala. Jačina struje je 16 A, napon 230 V, a poprečni presjek 1,5 mm2.

Spojni kabel na PVC bubnju Marinko proizvodi hrvatska tvrtka Commel iz Zagreba, a Bauhaus ga prodaje po cijeni od 859 kuna.

23. travanj 2024 18:14