StoryEditorOCM
ŽivotIka Fisri

Žena s najvećim brkovima na svijetu i dalje šokira: sad je pokazala i ovaj dio tijela, ljudi ne mogu vjerovati kolike su

Piše mozaik sd
3. srpnja 2024. - 18:01
Djevojka čije snimke na društvenoj mreži izazivaju brojne, pa i zlonamjerne komentareScreenshot Instagram Ika Fisri

Ika Fisri postala je poznata na društvenim mrežama kao, kako je mnogi opisuju, "djevojka s najvećim brkovima", koje sama često i upadljivo ističe u gotovo svim svojim objavama na društvenim mrežama. I čini se kako je pronašla način da se nametne u moru korisnika digitalnih platformi koji žele biti poznati, s obzirom na to da se njeni postovi i njen život sve više prate, a zanimanje pratitelja za aktivnosti ove Indonežanke sve je veće.

Ika živi u mjestu Sabang, u provinciji Aceh u Indoneziji, a iz opisa na njenom profilu na Instagramu možemo zaključiti da je vrlo religiozna, jer, pored toga što uvijek nosi hidžab na glavi, ispod svoje profilne fotografije je napisala: "Vjerujem da je Alah uvijek uz mene". Također, ova mlada djevojka, koja je zbog velikih brkova postala primijećena širom svijeta, odnedavno je i u sretnom braku, a fotografije sa svog vjenčanja podijelila je na TikToku, piše Žena.

U komentarima ispod videa napravljenog od zajedničkih fotografija otkrila je da je njen suprug stariji osam godina, a brojni pratitelji su joj poželjeli sretan i dugovječan brak.

Ipak, nisu svi bili toliko blagonakloni u iskazivanju svog mišljenja, pa su se mogli pročitati i zlobni komentari.

"Ne znam tko ima veće brkove - ti ili tvoj muž", "Mogla bi srediti obrve, zaista ti djeluju neuredno", "Zašto se ne potrudiš da više izgledaš kao žensko?", samo je dio upita i sugestija koji se mogu pročitati ispod snimki na njenim profilima na društvenim mrežama.

Ipak, čini se da ova mlada Indonežanka previše ne mari za tuđa mišljenja, pa je pored nepočupanih brkova i obrva s pratiteljima na Instagramu podijelila i prizor svojih dlakavih nogu tijekom tetoviranja, čime je opet izazvala burne reakcije pratitelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. srpanj 2024 18:01