StoryEditorOCM
ŽivotPromo

Trgovina kućnih ljubimaca Pet centar otvara novu lokaciju u Splitu i nudi moderan koncept trgovine za nezaboravan doživljaj kupnje

Piše SPONZORIRANI SADRŽAJ
27. svibnja 2023. - 08:00

 

Pet centar, popularni lanac trgovina specijaliziranih za kućne ljubimce, 27. svibnja otvara novu trgovinu u Splitu, drugu po redu u ovome gradu. Ove subote, svi Splićani i njihovi ljubimci pozvani su na otvorenje nove trgovine na poznatoj splitskoj adresi Velebitska 125 (zgrada Belvedere).

Već godinama Pet centar je prvi izbor za kupnju vlasnicima kućnih ljubimaca iz Splita, a i šire okolice. Nova trgovina projektirana je po modernom konceptu uređenja prostora, koji kupcima nudi izuzetno ugodan i opušten doživljaj kupnje, zajedno s ljubimcima, koji su uvijek dobrodošli. 

I nova Pet centar trgovina kupcima nudi sve na jednom mjestu uz potpuno opskrbljenu veterinarsku ljekarnu s veterinarsko-medicinskim proizvodima, antiparaziticima, veterinarskim dijetama i drugim proizvodima. Također, u trgovini je zaposleno desetak stručnih djelatnika koji će vlasnicima ljubimaca pomagati pomoći svojim savjetima, uključujući i doktora veterinarske medicine.

Drago mi je pratiti rast poslovanja Pet centra i svjedočiti brojnim izazovima koje zajedno pretvaramo u pobjede. Iznimno sam ponosna na naš tim u  novoj i modernoj Pet centar trgovini. Kolege u trgovini su stručnjaci koji su uvijek na raspolaganju za preporuke našim kupcima za njihove ljubimce. U razvoju novih trgovina, uvijek težimo da naši kupcima imaju sve na jednom mjestu, uz stručnu podršku i kvalitetne proizvode, Neda Vuk Salaba, izvršna direktorica Pet Network Internationala za Hrvatsku i Srbiju.

Pet centar kontinuirano radi na razvoju jednostavne i pristupačne kupnje, omogućavajući kupcima, između ostalog, Click&Collect uslugu za online kupnju kao i mnogobrojne pogodnosti kroz program nagrađivanja vjernosti i Pet centar aplikaciju za kupce svojih trgovina.

Na dan otvorenja Pet centar će svakog ljubimca počastiti darovima, a članove svog programa vjernosti častit će i s 20 % popusta na cijelu kupnju.

Više o ponudi Pet centra i novostima saznajte na službenoj web stranici, društvenim mrežama Facebook Pet centar Hrvatska i Instagram Pet centar Hrvatska, kao i na YouTube Pet centar i TikTok Pet centar Hrvatska.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 05:24