StoryEditorOCM
Životdruga supruga

Prva Dama Srbije pojavila se u javnosti nakon drugo vremena. Tamarin život s Vučićem obilježila je velika tragedija

Piše Scena SD
23. ožujka 2024. - 16:51

Premijera predstave "Sirano" Edmona Rostana u režiji Gorčina Stojanovića održana je na Velikoj sceni "Ljuba Tadić" u Jugoslovenskom dramskom pozorištu u Beogradu, a na premijeri se pojavila i samozatajna prva dama Srbije Tamara Vučić (41), supruga srpskog predsjednika Aleksandra Vučića, pišu 24 sata.

Samozatajna prva dama se vrlo rijetko pojavljuje u javnosti. O njoj se ne zna puno, osim da se za Aleksandra Vučića udala 2013. Rođena je u Beogradu 1981. gdje je završila osnovnu i srednju školu, a diplomirala na Fakultetu političkih znanosti.

Ona je od 2010. godine radila u ministarstvu vanjskih poslova Republike Srbije te da se aktivno bavi humanitarnim radom i često posjećuje humanitarne događaje. Nije se uključivala u niti jednu suprugovu kampanju jer voli živjeti mirnim i povučenim životom.

image

Aleksandar i Tamara Vučić
 

Pedja Milosavljevic/Cropix

Tamara je Vučićeva druga žena, a prije 11 godina ih je pogodila teška obiteljska tragedija. Naime, tri dana prije planiranog porođaja, Tamara je izgubila djevojčicu koja se trebala zvati Neva. Srce joj je iznenada prestalo kucati, a drugi detalji o toj tragediji nisu poznati. Par je 2017. godine dobio sina Vukana.

Prije Tamare, Vučić je bio u braku sa Ksenijom Vučić s kojom ima sina Danila i kćer Milicu. Ksenija je preminula u siječnju 2022. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 22:56