StoryEditorOCM
ŽivotPROLAZI VRIJEME ‘VEZAŠA‘?!

Pothvat Emanuela Stojanova iz Biograda na Moru: Skupljam novac da sam sebe zaposlim. I ide mi dobro! ‘Siguran poslić‘ u županiji ili ministarstvu ne želim ni pod razno!

1. ožujka 2021. - 12:13
'Da vam se ponudi kakav siguran poslić u županiji, agenciji za ovo i ono, ministarstvu?', pitamo. 'Nikako! Ni pod razno!' - prelomio je u svojoj glavi poletni 26-godišnjakLuka Gerlanc/Cropix

Prije točno godinu dana 26-godišnji Emanuel Stojanov iz mjesta Drage kod Biograda na Moru ostao je bez posla u jednom poznatom zagrebačkom hotelu.

Radio je, nakon što je završio studij u Austriji i iskustvo stjecao u Kini i Londonu, kao menadžer za goste ("concierge"), ali je izbila epidemija koronavirusa i prvi sektor koji je stradao bila je industrija putovanja.

Tada je Emanuel samom sebi dao rok – ili će za godinu dana naći novi posao, ili će pokrenuti vlastiti biznis.

Javljao se uredno na natječaje, njih skoro 15-ak, često ulazio u prvi, drugi, treći krug i razgovore jedan na jedan s poslodavcima, ali nigdje nije otišao do samog kraja.

I onda je odlučio aktivirati plan "B", po mnogo čemu jedinstven ne samo unutar Hrvatske, već i šire, počevši od posla kojim će se baviti p...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 22:00