StoryEditorOCM
Životstidljiva u početku

Oženio nevinu djevojku sa sela pa se šokirao prve bračne noći, neće nikad zaboraviti što mu je priredila. I ne samo ona!

Piše MOZAIK SD
3. srpnja 2024. - 14:34

Ispovijest Igora, Beograđanina (33) koji se oženio Stanom iz sela kod Požarevca (27), jedna je od napetijih priča u posljednje vreme, jer se razvila polemika oko "nevinosti djevojke". Igor je, kako kaže, Stanu oženio samo zato što je bila nevina, piše Espreso.

"Bili smo u vezi četiri godine prije nego što smo se odlučili vjenčati", počinje on svoju ispovijest i nastavlja:

"Ona je divna djevojka iz pristojne obitelji i mada sam znao da je odrasla u ‘maloj sredini‘, iskreno sam bio iznenađen kada sam na početku otkrio da je nevina. Moram priznati, malo mi je to godilo, dopala mi se ideja da nije bila ni sa kim prije mene."

Mladić dodaje da je imao strpljenja, pa je tako i nakon četiri godine veze dočekao i da imaju intimne odnose jutro poslije vjenčanja, a to je za njih bila prva bračna noć.

"Bila je stidljiva u početku, ali se poslije par minuta oslobodila, postajala je sve slobodnija i mogu reći da je seks bio fantastičan. Mnogo bolji nego s iskusnim djevojkama s kojima sam bio prije nje. Ja sam se šokirao, očekivao sam da će ležati i gledati u plafon", priča ovaj momak. No, nije sve išlo tako glatko i slatko...

Problemi uoči vjenčanja

Njihova veza prije braka svakim je danom postajala sve čvršća, obitelji su im se upoznale, a nije bilo naznaka da će to što su odrasli u različitim sredinama i što su drugačije odgajani predstavljati problem. Sve dok se nisu odlučili vjenčati.

image
Printcreen/ Instagram/ srbiju_upoznaj

"Prvi problemi su se javili kad smo se dogovarali oko svadbe. Ja sam htio da sa ‘starcima‘ idemo na ručak, a da za društvo napravimo tulum. Ona je željela tradicionalnu svadbu, sve po redu - crkva, matičar, kupola od šampanjca, živa muzika... Iako to nije baš moj ‘fazon‘ pristao sam. Ako će je to usrećiti, zašto ne? Nije bila to neka velika žrtva koju sam trebao napraviti", nastavio je svoju priču.

"Sve smo se dogovorili, zakupili smo veliku salu, jer njezini imaju mnogobrojnu rodbinu koju su željeli ‘ispoštivati‘. Tada sam primijetio da su se njezini roditelji počeli malo više miješati nego što mi je bilo po volji. Imali su primjedbe na jelovnik, nisu pristajali na onaj klasičan ‘restoranski‘, već je moralo biti pečenja i sarmi. Ok, ništa strašno, mislio sam. Na kraju krajeva, prvi put udaju kćerku i vjerujem da su godinama planirali kako će taj dan izgledati. Zaista sam se trudio razumjeti ih, i moje roditelje sam uvjerio da se ni oni ne obaziru, niti miješaju. Neka bude kako mlada želi", objašnjava momak.

image

ilustracija

/Shutterstock

A onda je došao dan vjenčanja... I situacija koju ovaj mladić više nije mogao prešutjeti.

"Poštujem svačije običaje, ali ovo nisam mogao prešutjeti. Na dan vjenčanja, njezini roditelji su mi rekli da su odredili osobu koja će sjediti ispred sale i popisivati darove. I ne samo to! Tko donese novac, na licu mjesta će se koverta otvarati i upisivati tko je koliko dao. To je bila kap koja je prelila čašu! Mislim da mi je tlak skočio na 300, toliko sam se iznervirao", kaže momak i dodaje i da se i dan danas razbjesni kad se sjeti svega.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. srpanj 2024 14:34