StoryEditorOCM
Životcimer ih ‘bodrio‘

Ovo je zatvorenik koji se seksao s čuvaricom zatvora, otkrila ga tetovaža: Cura mu je trudna, pozlilo joj kad je čula

Piše JL
2. srpnja 2024. - 22:39

Linda De Sousa Abreu (31) zatvorska je čuvarica koja se ovih dana suočavala s policijskom istragom nakon što je snimljena tijekom seksa sa zatvorenikom u zatvoru u južnom Londonu. Linda je također i poznata svingerica koja se pojavila u dokumentarcu na Channel 4, a koji je govorio o seksu u troje i orgijama. De Sousa Abreu jučer se pojavila na sudu zbog optužbi za nedolično ponašanje u javnoj službi.

Sada je otkriveno i s kojim je zatvorenikom prakticirala seks. Kako ekskluzivno otkriva Daily Mail, riječ je o Lintonu Weirichu, koji je završio u zatvoru u travnju zbog provale, nakon što je ukrao robu u vrijednosti 65 tisuća funti iz sefa jednog luksuznog stana u Kensingtonu.

image
X

Među ukradenim predmetima koje je ukrao u ožujku 2022. bili su nakit, remenje, torbice, laptop i kofer. Osuđen je na četiri i pol godine zatvora zbog provale i krađe.

A onda je dane u zatvoru ovaj 36-godišnjak odlučio ‘skratiti‘ seksom sa zatvorskom čuvaricom. Snimka njihova seksa procurila je u javnost, a snimao ju je njegov ‘cimer‘ iz ćelije, koji je cijelo vrijeme bio pored njih.

Fotografije koje je Weirich objavio na Instagramu prikazuju istu tetovažu koja se može vidjeti i na ruci muškarca iz seks-videa pa je tako otkriven njegov identitet.

image
Instagram

Inače, Weirich ima partnericu koja je u sedmom mjesecu trudnoće.

"Ovo je posljednja stvar koja joj treba u njezinom stanju, za nju je ovo izuzetno uznemirujuće. Ovaj glupi video utjecao je na njezino zdravlje, zbog stresa je bila hospitalizirana tijekom vikenda. Boji se da će joj ovo prouzrokovati prijevremene trudove", otkrio je izvor blizak Weirichovoj partnerici za Daily Mail.

30-godišnja De Sousa Abreu je udana za MMA borca Nathana Richardsona, a njih su dvoje bili zvijezde emisije ‘Open House: The Great Sex Experiment‘ na Channel 4, emisiji u kojoj su parovi pomaknuli granice u svojim vezama, a koja se prikazivala prošle godine.

image
Screenshot Facebook

Ona je tijekom vikenda uhićena u zračnoj luci Heathrow, prije nego što je uspjela posjetiti rodbinu u Madridu. Pokušala je putovati sa svojom portugalskom putovnicom, no nju je zaplijenila policija.

Njezin odvjetnik rekao je sudu da je De Sousa Abreu obavijestila zatvor Wandsworth vezano uz svoje planirano putovanje te da su sve informacije uredno proslijeđene Scotland Yardu. Odobrena joj je uvjetna jamčevina te će se 29. srpnja pojaviti na saslušanju o priznanju krivnje na krunskom sudu u Isleworthu.

Njezina putovnica ostaje kod policije, a ona će morati za to vrijeme boraviti na adresi u jugozapadnom Londonu, gdje je i prijavljena, doznaje Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. srpanj 2024 22:52