StoryEditor
ŽivotPromo

Otvara se SPOT shopping park u Trogiru – najveći retail park u Dalmaciji

Piše Promo SD
11. svibnja 2022. - 11:24

SPOT u subotu 14. svibnja otvara svoj treći trgovački centar u Hrvatskoj.

Trenutno SPOT ima dva shopping malla - u Makarskoj i na otoku Korčuli, a SPOT shopping park u Trogiru (Plano) će predstavljati prvi koncept retail parka u sklopu trgovačkih centara pod brandom SPOT. SPOT shopping park, Trogir, nova je šoping destinacija za svakoga, koja se smjestila zapadno od Splita u gradu Trogiru, predio Plano, u neposrednoj blizini Zračne luke Split, na adresi Trogirska cesta 6.

Riječ je o potpuno novom objektu koji je novost u trgovačkoj ponudi na širem području grada Trogira i Kaštela, koji će postati prepoznatljivo mjesto okupljanja za lokalno stanovništvo, ali i za brojne goste i posjetitelje. Moderan koncept i bogatstvo trgovačkih, te drugih popratnih sadržaja, uz prisutnost nekoliko vrlo jakih brandova, jamče posjetiteljima raznolikost ponude i ugodan boravak.

Ukupna vrijednost investicije iznosi 25 milijuna eura, a otvorenje novog trgovačkog centra rezultiralo je zapošljavanjem oko 300 ljudi. Prostor SPOT shopping parka prostire se na više od 11.000 četvornih metara, unutar kojih je smješteno 19 trgovina i jedan ugostiteljski objekt.

Retail park je izgrađen na zemljištu od 55.000 četvornih metara, za posjetitelje je osigurano 300 parkirnih mjesta, a kao dodatna usluga je i električna punionica vozila.

U novom SPOT shopping parku kupci kupci će na raspolaganju imati široku ponudu i mogućnost kupnje u sljedećim trgovinama – Bipa, Baby Center, Deichmann, FavBet, Galeb 1950, Galileo, Hrvatska lutrija, Intersport, KiK, Ljekarne Pablo, Mana Moda, Muller, Optika Anda, Pepco, Posteljina.hr, Sinsay, Tedi, Telemach, ZOO City, Leggiero Bar i hipermarket TOMMY, vodeći trgovački lanac u Dalmaciji.

SPOT shopping park svoja vrata svečano otvara 14. svibnja u 9 sati, uz bogati event otvaranja popraćen raznim promotivnim akcijama, popustima i animacijama za djecu i odrasle. SPOT shopping park bit će otvoren od ponedjeljka do nedjelje, a svi su pozvani na odličnu zabavu te najbolji šoping u okruženju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. svibanj 2022 13:19