StoryEditor
Životnakon 22 godine

Otkriveno posljednje počivalište Freddieja Mercuryja?

Piše PSD.
26. veljače 2013. - 16:45
Prošle su 22 godine od smrti nikad prežaljenog genijalnog frontmena kultne britanske grupe Queen, Freddieja Mercuryja, a ni dan danas njegovi obožavatelji ne znaju gdje je pokopan kako bi mu odali počast.
Freddie, pravim imenom Farrokh Bulsara, koji je 1991. godine u dobi od 45 godina umro od upale pluća izazvane AIDS-om, kremiran je nakon smrti, a javnost nakon toga nikad nije saznala gdje je položen njegov pepeo. No, prema pisanjima britanskih medija, ploča s natpisom pronađena ovog vikenda na Kensal Green groblju u Londonu mogla bi riješiti taj misterij.

Naime, na ploči piše 'U spomen na Farrokh Bulsara. Uvijek ću biti uz tebe svojom ljubavlju'. Daljnju potvrdu pružaju datumi i godine rođenja i smrti ugravirani na ploči koji odgovaraju onima iz njegova života. Ispod natpisa stoji slovo M iza kojeg se navodno krije njegova bivša djevojka Mary Austin, kojoj je ostavio svoj sedam milijuna funti vrijedan dom u Kensingtonu u Londonu. Fanovi su uvjereni da je riječ o pronalasku na kojeg su desetljećima čekali.

SD, FOTO:AFP
#FREDDIE#MERCURY#POČIVALIŠE

Izdvojeno

07. srpanj 2020 10:13