StoryEditorOCM

Omiški Galeb ambiciozno kreće u redizajn svojih trgovina, jučer je u centru grada svečano otvorena peta po redu... Ugodna, kvalitetna i prirodna trikotaža sad je još privlačnija

Piše Promo
6. lipnja 2024. - 10:00

Na ušću rijeke Cetine, početkom  90-ih, na radost Omišana, ali i njihovih gostiju, otvorena je prva trgovina domaćeg brenda Galeb. Od tada pa sve do danas, kontinuirano rade na širenju maloprodajne mreže, tako danas diljem Lijepe naše imaju 40 prodavaonica. A u srijedu je poseban dan bio za omiškog Galeba kao i za njegove djelatnike. Naime, na mjestu gdje je sve počelo, održano je predstavljanje novog  vizualnog identiteta i koncepta uređenja prodajnog mjesta. Prva Galebova prodavaonica, koja za mnoge ima sentimentalnu, ali i tradicijsku vrijednost, svojim ugodnim ambijentom osvaja odmah na prvu.

image
Ante Cizmic/Cropix

U današnjem užurbanom svijetu, složit ćete se da je najvrjednija stvar pronaći mjesto u kojem se možete osjećati potpuno ugodno, baš kao i u odjeći koju nosite. Upravo to je Galebova vizija. Moderniziran stil, opremljen je najsuvremenijim tehnološkim rješenjima kako bi kupcima osigurali poseban i inovativan doživljaj kupovine. Osim boljeg načina izlaganja proizvoda, naglasak je i na novim elementima dizajna koji daju toplinu prostoru i veću preglednost trgovine.

image

Omiški Galeb velikim koracima grabi naprijed u ljetnu sezonu, najnovija kolekcija inspirirana morem predstavljena je u novouređenoj trgovini u centru grada

 

Ante Cizmic/Cropix

U prostoru prevladavaju prirodne boje i teksture, koje ujedno reflektiraju sam brend  koji se bazira na kvaliteti, prirodnim materijalima i zdravstvenoj ispravnosti proizvoda koji nastaju u vlastitom proizvodnom pogonu u Omišu. A na umijeće, vještine i znanje svojih djelatnika posebno je ponosan direktor Josip Aračić.

„Hvala svim djelatnicima i timu koji nas čine onim što zapravo jesmo. Sve ove godine, oni su ti koji nose vrijednosti tvrtke, kao i investicijske projekte uključujući i ovaj zbog kojeg smo danas ovdje. Posebno hvala timu koji je srčano i multidisciplinarno radio na ovom projektu sve tjedne koji su iza nas kako bi ga u konačnici uspješno realizirali. Ova prodavaonica je naš ponos“, istaknuo je Aračić.

image

Josip Aračić, direktor Galeba

Ante Cizmic/Cropix

Galebova prodavaonica na adresi Punta 5 ima simbolično značenje. Broj pet nije slučajan. „Ovo je peti dućan uređen po novom konceptu. Nalazi se na adresi Punta 5. A samoj realizaciji projekta možemo dati ocjenu odličan (5)“, pojasnio je Aračić te istaknuo da nastavljaju s uvođenjem novog koncepta i u ostale prodavaonice. Do kraja godine planiramo u još četiri poslovnice primijeniti novi koncept, a nakon toga i preostale trgovine“, naglasio je direktor Galeba te proglasio otvorenje novouređene prodavaonice. „Neka bude na zadovoljstvo kupcima i uspjeh tvrtki“ zaključio je na kraju pozdravnog govora Josip Aračić. Novouređena prodavaonica u Omišu je pobrala i interes javnosti pa su tako na event povodom otvorenja, ovaj domaći brend došle podržati brojne osobe iz javnog i društvenog života. Posebno oduševljenje izazvala je, kako je mediji vole nazivati, ‘čudo od dijeteta‘, Gabriela Baričić uz pratnju Ivana Peraka kad je zavidnim vokalnim sposobnostima zapjevala prigodnu Oliverovu pjesmu ‘Galeb i ja‘ te Cocinu ‘Dalmacija, more, ti i ja‘. Gosti su u prirodnoj, opuštenoj atmosferi uživali u dalmatinskim notama. A upravo u tom ‘moodu‘ imali su se prilike upoznati i s najnovijom kolekcijom inspiriranom Mediteranom kao morem kultura te prepoznatljivim opuštenim i prirodnim stilom.

image
Ante Cizmic/Cropix

 

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. lipanj 2024 19:32