StoryEditorOCM
ŽivotA CRVENE ZASTAVICE

Imam aferu sa svojim fitness kolegom i to mi je bio najžešći seks u životu, ali peče me savjest jer sam u vezi...

Piše MOZAIK SD
30. listopada 2023. - 13:08

Uhvaćena sam u vlastitu zamku i to me muči. Kad je zgodni fitness influencer počeo pokazivati ​​interes za mene, lagala sam mu i rekla da prolazim kroz prekid. Zapravo, moja je dugogodišnja veza  je stagnirala.

Ipak, bila sam tako polaskana i uzbuđena što sam se svidjela nekome tako popularnom, dobrom i obrazovanom.

Htjela sam istražiti kako bi se stvari mogle razvijati i malo sam razmišljala o svom dragom dečku s kojim sam  pet godina.

Ja imam 28 godina, moj partner 30, a fitness influencer ima 32 godine. Povezanost s njim bila je drugačija od svega što sam ikada prije osjetila i doslovno sam žudjela za njegovim dodirom.

Na kraju smo izlazili iz teretane u isto vrijeme i on me pitao želim li piće. Rekao je da se osjeća zaglavljenim u svojoj bezizlaznoj vezi i da treba upoznati pravu osobu koja će mu pomoći da izađe iz nje - a zatim me pogledao duboko u oči. Skoro sam pala s barske stolice, piše The Sun.

Sreli smo se nekoliko dana kasnije i vratili se u njegov stan na najžešći seks koji sam ikada doživjela.

To je bilo prije šest mjeseci i iako je seks još uvijek nevjerojatan, osjećam se užasno zbog onoga što radim svom dragom dečku. Dodano tome primijetila sam crvene zastavice. Nekoliko me puta ostavio samu dok je odlazio obaviti poziv.

Također sam saznala da me potajno promatra i pitao me je zašto još uvijek držim dečka za ruku — sad mislim da nas je pratio.

Kaže da neće ostaviti svoju djevojku dok ne dokažem da sam iskrena.

- Bilo bi dobro da počnete bježati. Ovaj muškarac je manipulativan i kontrolira, stoga slušajte svoje instinkte i hodajte.

Imate li ikakav dokaz da je on doista jadan u svojoj vezi? Tvoj dečko zvuči kao divan muškarac, koji ne zaslužuje ovu izdaju. Dugotrajne veze lako mogu stagnirati ako jedno drugo počnete uzimati zdravo za gotovo. Usredotočite se na svoju vezu i razgovarajte sa svojim dečkom o tome kako se osjećate.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 22:01