StoryEditor
ŽivotU čast Oliveru

Emotivne snimke iz Vele Luke: jutros su na misi violine svirale ‘Trag u beskraju‘, zapjevali su Ante Gelo i Oliverova nećakinja, tu je bila i obitelj

Piše PSD
29. srpnja 2020. - 13:11
Ante Čizmić/Hanza Media

Velolučani su se dostojno prisjetili svog Olivera.

Jutros je sve počelo tiho, misom u sklopu koje je održan i recital Oliveru Dragojeviću u čast. Glazbeni velikan napustio nas je prije dvije godine, na današnji datum, a sjećanje na njega danas živi u svima onima koji su odrastali, plakali, smijali se i živjeli s Oliverovim stihovima.

Na misi u crkvi sv. Josipa u Veloj Luci jutros su zasvirale i violine, jednu od najljepših pjesama u čitavoj dugogodišnjoj karijeri Velolučana sa splitskom adresom. Poslušajte "Trag u beskraju" u izvedbi posvećenoj Oliveru.

Zasvirao je za prijatelja i kolegu Ante Gelo. Uz Oliverovu nećakinju, jazz pjevačicu Ines Tričković izveo je emotivnu "Ti me vodi preko voda".

Oliverova obitelj, supruga Vesna, sinovi Damir, Dino i Davor s obiteljima također su prisustvovali misi i recitalu. Pokojni glazbenik iza sebe je ostavio ukupno šest unuka, dok je sedmi na svijet stigao u svibnju ove godine. 

image
Ante Čizmić/Hanza Media
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2021 22:27