StoryEditorOCM
ŽivotSVADBENA ZVONA

Buduća nevista Željka Keruma je zagorska poduzetnica! Nije riječ o majci Joškova djeteta: ‘Prosidba je bila intimna‘

Piše Ivana Prgomet
4. srpnja 2024. - 09:41

Joško Kerum, sin Željka Keruma, i poudzetnica iz Zagorja, kako doznajemo, u vezi su neko vrijeme. Nedavno su se zaručili, a kako je bivši splitski gradonačelnik izjavio za 24sata do poziva novinara nije znao ništa o tome. 

- Valjda će mi javit ako bude ozbiljno - izjavio je Kerum. 

Poduzetnica iz Zagorja diplomirana je ekonomistica iz Velikog Trgovišća. Prvo je u Velikom Trgovišću otvorila obrt za prodaju parfemima i kozmetike, a potom je u Splitu u shopping centru Joker, čiji je vlasnik Joško Kerum, otvorila beauty salon.

Nazvali smo Kerumovu buduću nevjestu za komentar, no zamolila je da njen i Joškov čin zaruka ostane privatan.

Podsjetimo, bivši splitski gradonačelnik iz prvog braka s Ankicom ima dvoje djece, kćer Nevu i sina Joška. Sa sadašnjom suprugom Fani Kerum dobio je troje djece. 

image

Joško Kerum

Duje Klarić/Cropix

Joško Kerum iz prijašnje veze s Majom, kćeri šibenskog poduzetnika, dobio je kćerkicu prije četiri godine. To je Željku Kerumu drugo unuče. Kerumova kći Neva prije sedam godina rodila je dječaka i to godinu dana nakon raskošne svadbe s Antom Vukorepom koja se održala u Joker centru. Na svadbi je pjevala i Jelena Rozga, koja to inače rijetko radi, no za Keruma je napravila iznimku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. srpanj 2024 09:42