StoryEditorOCM
ŽivotTREĆA SREĆA?

Boris Becker želi ponovno stati pred oltar: zaprosio je svoju partnericu Lilian de Carvalho Monteiro

Piše MOZAIK SD
24. svibnja 2024. - 21:32

Tijekom zajedničkog posjeta filmskom festivalu u Cannesu Boris Becker (56) i Lilian de Carvalho Monteiro (33) iznenadili su sve! Na slikama koje teniska legenda dijeli na Instagramu, ne samo da pozornost privlači prozirna haljina Lilian, optočena biserima i šljokicama, nego i  upečatljiv dijamantni prsten na njezinoj lijevoj ruci.

Na pitanje novinara Bilda, Boris Becker potvrđuje da su njih dvoje zaručeni. Bivša teniska zvijezda zasad za sebe zadržava dodatne detalje o prosidbi ili mogućem datumu vjenčanja.

Čestitke su odmah krenule: "Moje najtoplije čestitke na zarukama", komentira jedan korisnik ispod njegove objave na Instagramu. "Čestitam na zarukama," piše drugi. "Prekrasan par", dodaje treći korisnik društvenih mreža.

image

Boris Becker i Lilian de Carvalho Monteiro

Javier Soriano/Afp
image

Boris Becker i Lilian de Carvalho Monteiro

Javier Soriano/Afp
image

Boris Becker

Valery Hache/Afp

Boris Becker i Lilian de Carvalho Monteiro par su od 2020. godine. Lilian nije napustila Borisa čak ni u teškim vremenima kada je u travnju 2022. započeo zatvorsku kaznu od oko godinu i pol dana zbog prekršaja u slučaju nesolventnosti u Velikoj Britaniji. Bila je uz njega. Kao što je njegov odvjetnik objavio krajem travnja, Becker više nije nesolventan. Par je sada izgradio novi život za sebe u Milanu.

image

Boris Becker i njegova supruga Lily 2011. godine u Berlinu

Michele Tantussi/Afp

Borisu će ovo biti treći brak. Prethodno je bio u braku s Lilly Becker (47). Devet godina nakon što su se vjenčali 2009. godine, njih dvoje su se rastali, a službeno su se razveli tek 2023. godine. Iz njihove veze dolazi 14-godišnji sin Amadeus. Njegov brak s Barbarom Becker (57) trajao je od 1993. do 2001. godine. S njom ima dva odrasla sina, Nou (30) i Eliasa (24).

image

Boris Becker i Lilian de Carvalho Monteiro

Julien De Rosa/Afp
image

Boris Becker i Lilian de Carvalho Monteiro

John Macdougall/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. lipanj 2024 08:40