StoryEditor
Životnika antolos

Bivša pjevačica početak tjedna provela je u bolnici, no i dalje razmišlja pozitivno: Život je kao ponedjeljak - banana, žut i u obliku osmjeha...

Piše PSD
3. lipnja 2020. - 14:08
Davor Žunić/HANZA MEDIA

Niki Antolos, bivšoj pjevačici grupe Feminnem, prije dvije godine dijagnosticirana je kronična bolest multipla skleroza, čak dvanaest godina nakon što je osjetila prve simptome. O svom zdravstvenom stanju često izvještava i svoje pratitelje na Instagramu, a početkom ovog tjedna završila je u bolnici zbog mučnine, vrtoglavice i problema s ravnotežom.

- Jučer je dan krenuo ustajanjem na lijevu nogu. Zapravo, izričito desnu.. započela je u opisu slike na društvenoj mreži Nika.

- Moj centar za ravnotežu rekao je ,"danas samo udesno mala", tako da sam se prvih par minuta vrtjela u krug po sobi, ko’ pas za repom, dok nisam shvatila da me tijelo uopće ne sluša. Uz to još i nepodnošljiva vrtoglavica i mučnina ..

- Naravno, jučerašnji dan sam zato provela na hitnoj, nastavila je Nika.. "Iako su doktori i sestre napravili sve što su mogli, danas mi je isto.. Ok, malo lakše, jer se nekako privikneš i ta prva panika se slegne, shvatiš da će proći i da te dijete i dalje gleda.. I nakon svih tih sati ondje, bockanja, krvi i upoznavanja s tuđim dijagnozama, došla sam ovdje samo da vam šapnem - ponedjeljak i dalje može biti puno gori... Da, život je kao ponedjeljak - banana, žut i u obliku osmjeha. Kako si tko odabere", zaključila je pjevačica s daškom pozitive.

Nikini pratitelji poslali su joj poruke podrške uz želje za brzim opravkom.

Nika inače otvoreno govori o svom zdravstvenom stanju te razgovorom i savjetima želi pomoći svima koji se nalaze u istoj i sličnoj situaciji.

#NIKA ANTOLOS #MULTIPLA SKLEROZA#KRONIČNA BOLEST

Izdvojeno

03. srpanj 2020 22:18