StoryEditorOCM

Zašto je "super hrana" tako super?

Piše Promo
8. siječnja 2021. - 11:34

Od kada je svijeta i vijeka, ljudi su u potrazi za rješenjima kojima bi izliječili ili barem ublažili brojne zdravstvene tegobe.

Još tamo od kamenog doba poznata je vrijednost pčelinjih proizvoda, a primitivni narodi izlagali su se pravoj pogibelji ne bili se dokopali dragocjenog meda, saća i drugih iznimno cijenjenih tvari.

Danas su nam svi ti proizvodi na dohvat ruke – ne moramo se penjati na 50 metarske litice kako bi divljim pčelama „oteli“ med! Sva „blaga“ košnice nalaze se u našim kvartovskim ili pak „online“ trgovinama i ljekarnama. No, konzumacija pčelinjih proizvoda – posebice u zdravstvene svrhe - još uvijek je kod nas u „drugom planu“... Recimo, primjerice, matična mliječ – po mnogim stručnim kvalifikacijama istinska „super-hrana“ - nakon tolikih potvrda o njezinom blagot...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 04:51