StoryEditorOCM
ZdravljeTAJNA VITKE LINIJE

Peco i Kolinda zajedno su smršavjeli 55 kila ovom dijetom: Bivša predsjednica umjesto tjestenine radi rezance od tikvica

Piše I. P.
8. srpnja 2024. - 10:37

Liposukcijsku dijeta Kenana Mandre 2019. bila je najguglanija dijeta na internetu. S njom su drastično smršavjeli splitski glazbenik Marko Pecotić Peco i bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović. Peco je izgubio 25 kila, a Kolinda, pisali su mediji 30 kilograma. 

Kolinda je na liposukcijsku dijetu krenula 2018. 

image
Josip Moler/Cropix
image
Hina/Pool/Cropix

Dijeta se provodi 14 i 21 dan, ovisno o tome koliko kilograma želite izgubiti. Nakon 14 dana dijete uzima se pauza od 14 dana. 

Dijeta se sastoji od tri obroka dnevno. Slatkiši i kruh kao i voće i ugljikohidrati su zabranjeni. Glavni obrok u danu je večera koja se temelji na mesu, ribi i kuhanom povrću. Doručak i ručak zamijenjeni su shakeovima različitih okusa, uz dodatke prehrani. Salate su dopuštene uz večeru. Izbjegava se i fizička aktivnost, iako je Kolinda u nekoliko navrata rekla da ona unatoč tome vježba. Kolinda je svojedobno vježbala u zagrebačkoj teretani u sklopu hotela Sheraton s privatnim trenerom. U teretanu je išla prije posla u 6 ujutro.

"Nekada sam imao 116 kg i bezbroj neuspješnih dijeta, a danas imam manje od 90 kg zahvaljujući Liposukcijskoj prehrani”, rekao je svojedobno Peco, koji danas liniju održava redovitim trčanjem.

image

Marko Pecotić Peco

Kristijan Jalšić/Happy FM
image
Saša Burić/Cropix

Kolinda je nedavno za 24sata ispričala kako i dalje pazi na prehranu.

Umjesto tjestenine radi rezance od tikvica. Ako završi u kakvoj pizzeriji naruči pizzu sa što više povrća. Umjesto pommes fritesa jede grčku salatu.

- Ne brojim kalorije, nego pazim na glikemijski indeks hrane. Ne konzumiram nikakav dodani šećer i kalorična pića. Dodani šećer skroz sam izbacila iz prehrane, a reduciram sol i škrob koliko mogu - rekla je Kolinda.

Liposukcijskom dijetom kile su skidali i radijski voditelj Dalibor Petko, Halid Bešlić Suzana Mančić...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. listopad 2024 01:18