StoryEditor
TrendPromo

Brzi krediti do 10.000 kn – isplata odmah!

Piše EP
14. svibnja 2020. - 08:00

Bez puno papirologije, odlazaka u banku, potvrde poslodavca, direktno iz vaše fotelje zatražite brzi kredit u samo nekoliko minuta preko linka www.business.hr koji Vam omogućuje isplatu zatraženog iznosa u samo nekoliko minuta od vaše prijave.Najbrža online platforma za realizaciju brzih kredita?

Postupak podnošenja zahtjeva za kredit je jednostavan i brz. Krediti za koje je potrebno stajati u banci su stvar prošlosti, a transparentna dokumentacija i brza realizacija su ono što čini www.business.hr jednom od najboljih platformi za realizaciju kredita. Čak 80% korisnika istaknulo je da ima pozitivna iskustva s dogovaranjem kratkoročnih kredita na Business.hr, a njih 85% naglasilo je da nije bilo nikakvih neugodnih iznenađenja tijekom otplate rata.

Zašto naši online krediti?

  • brza isplata za samo nekoliko minuta od prijave i dostave dokumentacije.
  • za kredit do 4000 kuna potrebna je samo osobna iskaznica (vrijedi za osobe starije od 24 godine)
  • poslujemo u 25 zemalja, imamo više od 2 000 000 klijenata kojima već više od 10 godina osiguravamo brz i jednostavan pristup novcu

Potrebna dokumentacija?

  • obostrana fotografija osobne iskaznice
  • fotografija osobne iskaznice pored vašeg lica (selfie)
  • potpisani ugovor o kreditu (mailom ćete zaprimiti prijedlog ugovora o kreditu, potpisati ga, poslikati mobitelom i vratiti na e-mail ili WhatsApp)


Što ako ne mogu vratiti kredit?

Ako procijenite da biste mogli imati poteškoća s vraćanjem brze pozajmice, vrlo je važno da u što kraćem roku kontaktirate odjel naplate koji vam stoji na raspolaganju u svakom trenutku. Kontaktirajte nas, potrudit ćemo se izići vam u susret i savjetovati vas o načinu vraćanja kredita!

Trebate li i vi nekoliko tisuća kuna na svom računu u samo nekoliko minuta od vaše prijave?
Zapravo, sve što vam treba je pristup internetu, a ostalo za vas odradi Business.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. svibanj 2021 02:02