StoryEditorOCM
Stilšto je učinila?

‘Sibirska tigrica‘ pojavila se u Parizu neprepoznatljiva: ‘Zar je ovo stvarno Marija? Što je to napravila s facom?!‘

Piše MOZAIK SD
7. ožujka 2024. - 11:14

Jedna od najljepših sportašica svijeta, bivša ruska tenisačica Marija Šarapova (36) ne pojavljuje se često u javnosti, ali zato kada se pojavi, pobrine se da je svi zapamte.

Tako je bilo i na ovogodišnjem pariškom Tjednu mode koji je posjetila. Pozirala je u trapericama i traper košulji uz koje je kombinirala crnu torbicu i cipele. Mnogi su joj u komentarima poručili da se jako promijenila.

"Bože, zar je ovo stvarno Marija? Nemoguće. Što joj je s nosom?", "Nisam te prepoznala, upropastila si svoj izgled", "Ne, ovo nisi ti", "Nedostaje mi ona stara, prirodna Marija", "Što ti se dogodilo?", "Ma što si to napravila s facom?", glasili su samo neki od komentara zabrinutih obožavatelja.

Podsjećamo, slavna sportašica već dugo živi u SAD-u, a postala je majka 1. srpnja 2022., rodivši dječaka Theodorea, kojeg je dobila sa zaručnikom, britanskim milijunašem Alexanderom Gilksom.

Wimbledon je osvojila 2004. godine sa svega 17 godina, a dvije godine kasnije osvojila je i US Open. Australian Open osvojila je 2008. godine, a 2012. i 2014. osvajala je Roland Garros. Na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. osvojila je srebrnu medalju. Nakon što se povukla iz tenisa, pokrenula je brend ‘Šugarpova‘, koji nudi sve vrste slatkiša i bombona u više od 20 zemalja svijeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 08:57