StoryEditorOCM
StilSVI SU BLISTALI

Anamarija Asanović je bratu dizajnirala vjenčano odijelo, nevjesta Josipa svoju je haljinu naručila od druge kreatorice

Piše SCENA SD
10. rujna 2024. - 20:07

Protekli vikend prošao je u znaku slavlja u obitelji slavnog splitskog nogometaša Aljoše Asanovića (58), čiji je sin Antonio (33) upolovio u bračnu luku s lijepom organizatoricom vjenčanja, Zadrankom Josipom Skoblar.

Vjenčanje je održano u Josipinom rodnom gradu, a ona je kao mladenka zablistala u nesvakidašnjoj vjenčanoj haljini koja je pobrala more komplimenata.

Riječ je o vjenčanici koju je dizajnirala beogradska dizajnerica Dragana Ognjenović - sofisticiranom bijelom modelu, pripijenog kroja do gležnja, uz koju je nosila dugački veo, bisernu ogrlicu i bijele cipele s otvorenom petom, navodi Gloria.

Oko vrata je imala bisernu ogrlicu, a umjesto "klasičnog" buketa, u rukama je imala nekoliko orhideja i tako cijelom kombinacijom postigla efekt "manje je više".

Dragana je ušla u modnu industriju kao slikarica. Dok je studirala slikarstvo na beogradskoj Akademiji umjetnosti, počela je raditi kao grafička dizajnerica te dizajnerica interijera, a kasnije je dizajnirala kostime za film i kazalište. Besprijekorni krojevi i visokokvalitetne tkanine oduvijek su bili Draganin zaštitni znak.

Dio atmosfere s vjenčanja na profilu na Instagramu podijelila je Antonijeva sestra, modna kreatorica Anamarija Asanović (36) koja je bila zaslužna za dizajniranje mladoženjina odijela.

I sama Anamarija izgledala je senzacionalno u zelenoj haljini, a elegantna je bila cijela obitelj Asanović.

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. rujan 2024 20:23