StoryEditorOCM
Spiza plusza sladoledoljupce

U Splitu svečano otvorena slastičarna Häagen-Dazs na adresi Hrvojeva 9

Piše pr
26. srpnja 2023. - 10:13

Brojni posjetitelji svečanog otvorenja slastičarne Häagen-Dazs uživali su u pravoj rapsodiji okusa i uvjerili se zašto Häagen-Dazs slovi za najkvalitetniji sladoled na svijetu. Na otvorenju su prisustvovali: Renata Lovrinčević Buljan, Edita Lučić, Aljoša Asanović, Vesna Budimir, Ivo Perkušić, Petar Dragojević, Damir Rako... te brojni drugi.

image

Ivo Perkusic.


 

Nikola Vilic/Cropix

Vlasnik slastičarne Miroslav Blažević, ovom prilikom istaknuo je kako mu je dugogodišnja želja bila otvoriti slastičarnu u Splitu.

Pitali smo ga čime se slastičarnica namjerava istaknuti, na uistinu jakoj – nazovimo je tako - sladolednoj sceni Cvita Mediterana. „To je jednostavno najukusniji sladoled na svijetu. Sladoledi se spravljaju sa minimalnom količinom (svega 22-28% udjela!) zraka kako bi se dobila iznimno kremasta, baršunasta tekstura. I svi sastojci su vrhunske kvalitete i prirodni“ – ponosno naglašava.

image



 

Nikola Vilic/Cropix

U planu slastičarnice je, inače, kvalitetom osvojiti stalnu publiku, koja će, osim ljeti, dolaziti i zimi.

image



 

Nikola Vilic/Cropix

Istinskim sladoledoljupcima kojima čak ni ovo nije dovoljno, splitska će tvornica slatke čarolije ponuditi i svježe pečene waffle, čokoladni lava kolač te kreacije s potpisom slasnih naziva poput Macadamia Crunch ili Brownie Explosion, a u ponudi su i pića sa sladoledom, pa čak i hladni frappe od kave s macaron kolačićima! Nakon svega što smo čuli, vidjeli i probali možemo konstatirati samo jedno – ovakvog sladoleda nema nigdi, a našim sugrađanima zadovoljno poručiti da su dobili jednu sjajnu hedonističku adresu. Kako bi sam osnivač brenda Reuben kazao – Say hello to the extraordinary, ili - napravite mjesta za izvanredno!

TJEDAN POPUSTA NA DAR DOMAĆEM STANOVNIŠTVU

Povodom svečanosti otvorenja slastičarnice od 25. srpnja – 2.kolovoza, ovu otmjenu slasticu moći ćete kupiti po 20% nižoj cijeni!


image

Josko Stela, Alijana Vuksic i Alen Jerkunica.


 

Nikola Vilic/Cropix
image



 

Nikola Vilic/Cropix
image



 

Nikola Vilic/Cropix
image

Kristina Nuic Prka, Edita Lucic Jelic, Gordana Saracevic, Maja Zlokic, Sandra Boko, Vesna Budimir i Ana Jelaca.

 

Nikola Vilic/Cropix
{embed_photo}

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. lipanj 2024 03:30