Vina se ne sparuju samo s konkretnom namirnicom. Važno ih je dobro odabrati i za priliku i za društvo. Proljetni roštilji izvrsna su prilika za uživanje u vinima, no, važno je uzeti nekoliko stvari u obzir.
Odmah na početku, puno je različitih roštilja. Razne su namirnice, ali jednako tako, razni su i tipovi roštilja. Miris dima u pripremljenoj hrani može utjecati na konačni odabir vina. Sretna je okolnost što postoji toliko puno različitih vina da je teško zamisliti roštilj uz koji vino ne ide.
Osim što su različitog tipa, roštilji su i na različitim lokacijama. Kod onih koji se organiziraju u prirodi, važno je brinuti o temperaturi vina, stoga se pobrinite osigurati način za rashladiti vino ili odaberite ona koja nije nužno hladiti kao što su crna vina. Ipak, Dalmacija je...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....