Polpete, ćufte, mesne okruglice i ostale varijacije na temu sjajan su način za pripremu ukusnog jela za cijelu obitelju od relativno malo mesa. Bilo da mu se pridruži stari kruh ili prezla, kako bi se dobilo na količini, zahvaljujući začinima i načinu pripreme nitko na kraju neće imati dojam da se prilikom pripreme na ičemu štedjelo.
Svoj adut u ovoj igri imaju i Šveđani, čije su mesne okruglice, köttbullar, popularne širom svijeta. Za razliku od naših ćufti i polpeta u šugu od rajčice, ove su manje i završavaju se u finom mesnom umaku. Savršen recept za köttbullar dala nam je Tanja Pastuović Klaić koju pratimo na @tanja.cookamigustam. Tanja je izvornom receptu dala svoj majstorski touch pa njen umak sadrži i dodatak za još bogatiji okus - sušene vrganje.
T...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....