Volite li dan započeti pekarskim proizvodima, nema potrebe da svakog jutra navraćate do pekare. Dovoljno vam je zapamtiti ovaj recept i izdvojiti desetak miunuta vremena pa ćete kad god se zaželite neodoljivog mirisa i okusa svježeg peciva u njemu moći i uživati u vlastitoj kuhinji.
Neće biti potrebe za paljenjem pećnice jer ove se pogačice pripremaju u tavi. Nema potrebe ni za dizanjem tijesta jer se rade s praškom za pecivo. Nema šanse da će vam biti tvrde i žilave jer se prave uz dodatak svinjske masti, dodatka koji, što god vi možda mislili o njemu, jamči mekan i sočan kruh i peciva.
Okus im je dosta neutralan pa vam mogu poslužiti kao podloga za slane i slatke nadjeve. Donosimo recept za pola kilograma brašna, no vi ga možete i prepoloviti, ovisno o potrebama.
Mek...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....