Piletina već odavno nije ekonomična namirnica kao što je bila, ali određene pozicije i dalje se mogu pronaći po pristojnoj cijeni. Zabatak, krila ili cijelo pile u komadu izaći će vas po kilogramu znatno manje nego neki cjenjeniji dijelovi, a sve štovam za njihovu pripremu treba je bogat izbor dobrih recepata. Predlažemo vam da i ovaj koji slijedi uključite u svoj repertoar - riječ je o jelu koje je okusom daleko iznad nekih uobičajenih jela od koke.
Piletina vindaloo je specijalitet indijske kuhinje, zbog čega obiluje aromatičnim, teškim začinima - pripremu si možete olakšati kupovinom gotove mješavine začina za vindaloo - a nalikuje na curry. U posljednjih par desetljeća popularnost joj se proširio po cijelom svijetu. Čim isprobate ovaj recept bit će vam jasno zašto je tak...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....