Što bi vam moglo bolje prijati po ovoj vrućini nego sladoled? E, ali tko će po zvizdanu do trgovine? Rješenje je domaći sladoled, no njegova priprema može biti skoro jednako velika, ako ne i još veća "tlaka". Osim ako ste čuli za ovaj recept, a možda i jeste, jer je pravi hit na društvenim mrežama. Umjesto volje i umijeća, u ovom će vam slučaju trebati samo malo strpljenja. I dobra "gratakaža". Evo u čemu je "baza", pogledajte video, a zatim slijedi recept, ako je uopće potreban...
Jednostavni sladoled od breskve
Sastojci:
1 do 2 breskve
100 ml slatkog vrhnja
javorov sirup ili med
pistacije
Priprema:
Zamrznite cijele breskve u zamrzivaču pa ih naribajte. Pomiješajte ih s istučenim slatkim vrhnjem, pokapajte javorovim sirupom ili medom, pospite pistacijama i poslužite.