Ljubitelji bureka, slanih pita i sličnih sočno-hrskavih poslastica trebali bi znati za sve slasne varijacije na temu. Zašto? Jer će itekako uživati isprobavajući ih! Najbolje bi bilo tom zadatku pristupiti putujući kroz zemlje u kojima se takvi specijaliteti pripremaju pa ih kušati na licu mjesta, a kad to nije moguće, rješenje je nabaviti dobre recepte i isprobati ih u vlastitoj režiji. S ovog smo popisa u zadnje vrijeme skinuli popriličan broju stavki, samo malo provrtite kroz našu arhivu, a ovog puta na redu je - bugarski burek.
Posebnosti mu leže u tome što se slaže na drugačiji način, a nadjev mu sadrži jogurt i posebnu vrstu sira, sirene, (možete ga zamijeniti fetom) kao i malo sode bikarbone koja mu daje rahlost i mekoću. Za ovu vrstu bureka koriste se dva naziva:...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....