Neradni dani zadaju muke kruholjupcima - kupe li ga unaprijed, osušit će se, kupe li ga premalo, neće s čim imati pomazati tamnjur ni napraviti sendvič... Rješenje je jednostavno: ispecite svoj kruh. Ako niste baš najvještiji ili vam nije po volji mijestiti tijesto, isprobajte recept koji je viralni hit. Jedina mu je mana što kruh pripremljen po njemu neće biti gotov istog dana, osim ako ste ga zamutili ranije ujutro i pekli tek predvečer jer svoju nevjerojatnu mekoću, a i lakšu probavljivost, duguje sporoj fermentaciji u hladnjaku.
No to mu je zaista jedina mana jer je ukusan i prozračan za nepovjerovati. Ovaj smo recept vidjeli na više mjesta jer je ogroman hit na društvenim mrežama, a prenosimo vam ga u interpretaciji Ive Horvat koju pratimo na Bead It On. Iva nam je o...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....