StoryEditorOCM
Pričemarkova priča

Momak iz maloga mjesta danas kuha svjetskoj eliti: zanat je brusio u inozemstvu, ali stigla je ponuda koja se ne odbija

Piše Tea Sumić Miletić
14. srpnja 2024. - 11:32

Markova priča jedna je od onih kakve baš volimo čuti. Kao dijete zaljubio se u kuhanje i provodio je sate i sate u kuhinji s bakom i mamom, učeći kako se pripremaju tradicionalna jela i upijajući sve one sitne mudrosti koje se mogu doznati samo od pravih, praktičnih majstor(ic)a kužine, a danas je šef kuhinje u jednom dubrovačkom hotelu. Nekoć momak iz malog mjesta, Marko Marković je prošao zanimljiv put koji uključuje Austriju, Švicarsku, Njemačku i Hvar, na kojem je u jednom, loše odabranom trenutku otvorio restoran, no polako, doći ćemo do toga. Ono što na samom početku priče vrijedi spomenuti je podatak da junak ove priče ima samo 24 godine.

Unatoč mladosti našeg sugovornika, s njim se može vrlo lijepo popričati o gastronomiji i ugostiteljstvu, a...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. studeni 2024 11:11