![<p>Poznati kuhar Ivan Pažanin mnoge je iznenadio ovim potezom</p>](https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/06/18/o_27339713_1024.jpg)
Kao i sve drugo, i cijene ugostiteljskih usluga su se vinule nebu pod oblake pa danas, više no ikad prije, vrijedi biti jako dobro upućen gdje se isplati, a gdje ne isplati sjesti i naručiti porciju hrane. Osobito ako je riječ o kakvom specijalitetu "za posebne prilike". Kad ga već plaćate po zlato, sasvim sigurno ne želite osrednju ili lošu kvalitetu.
Preporuke poznanika pa čak i ocjene na Trip Advisoru i sličnim servisima sad se još pažljivije slušaju i čitaju, no ponekad se jednostavno moramo osloniti na vlastitu moć zapažanja i prosudbe. Tako nekako razmišljaju i korisnici servisa Quora gdje je netko postavio pitanje: "Imate li način testiranja novog restorana po kojemu možete prosuditi koliko je dobra usluga/osoblje ili hrana?".
Mnogi su se javili sa svojim odgovo...