StoryEditor
Showbiz‘SUPERPAR‘

Za Nikolanu i Marka s Hvara najsrčanije navija njegova bivša supruga. Našem novinaru priznaju: Ako osvojimo novac, neće nam ostati ni za kiflić!

Piše V.P.
15. rujna 2020. - 13:50
Marko o Nikolani: Nikolana me izbacuje iz takta samim time što postoji!Press RTL

Među osam parova u novoj sezoni popularnog RTL-ova showa "Superpar" su Nikolana (31) i Marko (39) iz Jelse na Hvaru, a supružnici Lacković, uz Tinu i Matu iz Zadra, brane boje Dalmacije.

Iza sebe već imaju brakove, svoje sudbonosno "da" odlučili su izreći jednog petka, trinaestog, u 13 sati.

– Vjenčali smo se kod matičara, kumovi su nam prijatelji koji su stalno navijali da se vjenčamo – kaže Nikolana.

S Markovom bivšom suprugom u odličnim je odnosima i upravo je ona jedna od njihovih najvatrenijih navijačica.

– Uz Markovu mamu, moju svekrvu – dodaje natjecateljica. – Ona nam je podrška u svemu.

Prijavu u reality show, koji se snimao potkraj prošle godine, prije negoli se pandemija koronavirusa pojavila u svijetu, potencirao je nježniji dio ovog para.

– Želja mi je bila da se dobro odmorimo i odemo na godišnji – priznaje Nikolana.

– Mi sve što imamo rješavamo na licu mjesta. S obzirom na to da ne patimo od mišljenja drugih, nisam vodila računa što će tko kazati. Najteže nam je pala razdvojenost od obitelji, a malo su mi smetali i mikrofoni i kamere.

Ali, sve je bilo lakše uz Marka. Za mene je on savršen muškarac i ima sve ono što bi od jednog muškarca očekivala.

Nikolana je supruga privukla time što je iskrena, dobra, inteligentna. Pitamo ih na što će potrošiti nagradu koja se u finalnoj emisiji može popeti i na iznos veći od sto tisuća kuna.

– Dok podijelimo svima, nama neće ostati ni za kiflu! – šali se Marko.

Oboje obožavaju život na otoku i dalmatinski moto: Pomalo! Nedavno su, nakon deset godina podstanarstva, izgradili vlastitu kuću i napokon se preselili u svoj dom, a osjećaj se, kažu, ne može opisati riječima.

– Naš prvi susret bio je poprilično kaotičan, tako se nastavilo i dalje. Nikolana me izbacuje iz takta samim time što postoji.

Svađe se događaju na dnevnoj bazi, jer eto danas pada kiša, ali kako sve rješavamo odmah, ne eskaliraju. Od nas možete svašta očekivati u "Superparu", a mi ćemo biti ono što jesmo – poručuje Marko.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

21. rujan 2020 21:10