StoryEditor
ShowbizSHOW STARTA U SUBOTU

U ‘Život na vagi‘ ulazi 42-godišnja Splićanka Ana. Prije 12 godina otišla je u Slavoniju i dobila dodatnih 50 kg, a zbog debljine ne može imati djecu

Piše A. Mt
13. listopada 2020. - 15:54
Ana Solarević je nekad maštala da će postati pjevačicaRTL

U subotu starta peta sezona showa "Život na vagi", a jedna od natjecateljica je i Ana Solarević, 42-godišnja Splićanka sa slavonskom adresom. Naime, ona već 12 godina živi u selu Retkovcima (blizu Vinkovaca), odakle joj je suprug.

Ana kaže da od malih nogu ima problema s kilogramima, a otkad živi u Slavoniji situacija nije postala bolja; štoviše, postala je još gora jer se u tom razdoblju udebljala 50 kilograma.

U braku je 11 godina, ali nema djecu jer joj debljina stvara problem. Upravo joj je to bila najveća motivacija za prijavu u "Život na vagi". Shvatila je da nema drugog izlaza i da joj je kvaliteta života iznimno niska te da se mora trgnuti.

Uvrede od bližnjih

U mlađim je danima maštala da će biti pjevačica, ali je onda zaključila da od toga neće biti ništa jer vjeruje da na estradi nema mjesta za pretile ljude.

image
Maja Bota/RTL PRESS
Maja Bota


Zbog svojeg je izgleda trpjela razne uvrede, a vrlo često one su dolazile i od njezinih bližnjih, koji bi je nazivali pogrdnim imenima.

Ana priznaje da osjeća veliki sram kada u trgovini proba odjeću, koja joj uglavnom ne stoji, a trgovkinje se i dalje trude pronaći nešto po njezinoj mjeri. Najviše je živciraju njezine noge i ruke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

01. studeni 2020 19:34