StoryEditor
ShowbizIPAK NE VLADA IDILA...

Tvrdili da su i nakon razvoda ostali prijatelji, a sada su priredili pravu dramu za prolaznike: nekadašnji glumački par posvađao se nasred ulice, nisu se uspjeli kontrolirati

Piše L.L.
1. prosinca 2019. - 21:04

Iako su nekadašnji supružnici Ben Affleck i Jennifer Garner tvrdili kako su nakon razvoda ostali dobri prijatelji, a glumac je u nekoliko navrata istaknuo i kako mu je Garner velika podrška u borbi protiv ovisnosti o alkoholu, čini se kako u odnosu  nekadašnjeg para ipak ne cvjetaju ruže.

U javnost su, naime, isplivale fotografije Afflecka i Garner tijekom žustre rasprave koja se odvijala ni više ni manje nego - na ulici. Sudeći prema snimljenim kadrovima, Affleck je bio prilično uzrujan.

U jednom trenutku dvojac je ušao u Benov automobil te su otišli do obližnjeg hotela. Glumica je sjela za volan, a Affleck je nevoljko zauzeo ono suvozačko mjesto.

Kako za Daily Mail navode izvori bliski glumcima, fotografije su snimljene u trenutku kada su Garner i Affleck napravili pauzu kako bi uzeli kavu na putu prema hotelu gdje se njihova prepirka nastavila.

Dan nakon svađe, Afflecka je u njegovu domu posjetio kolega glumac i blizak prijatelj Matt Damon, prenosi Daily Mail.

Nakon viđenih prizora, neki obožavatelji smatraju da bi razlog svađe mogla biti Affleckova ovisnost pogotovo ako se uzme u obzir to da se glumac proteklog mjeseca na maskenbalu u organizaciji UNICEF-a pojavio u alkoholiziranom stanju, kako su tada prenijeli strani mediji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

26. studeni 2020 05:06