StoryEditor
ShowbizISPUNIO VELIKU ŽELJU

Tonyju Cetinskom počeli su presađivati kosu u 8 ujutro, do 18 sati bila je ‘posijana‘: Sve sam obavio u jednom danu! Netko tko ima više za popunjavanje ide na više tretmana

Piše Marija Lokas/JL
1. prosinca 2021. - 15:06

Sve popularnijem tretmanu transplantacije kose, koji je posebno raširen među slavnim muškarcima, podvrgnuo se i naš pjevač Tony Cetinski.

No, za razliku od većine koji taj zahvat na sve moguće pokušavaju zatajiti od javnosti, Cetinski se posjetom ordinaciji estetske kirurgije pohvalio na svom Instagramu, objavivši fotografije nastale tijekom samog postupka.

Otkrio je i koliko je u njegovu slučaju postupak trajao i zbog čega se na taj korak uopće odvažio. Pokraj jedne od fotografija je i napisao da "nije tako strašno kako izgleda".

- Već dugo sam imao želju otići na transplantaciju kose i sretan sam što zbog toga nisam morao otputovati izvan granica Lijepe naše. Iskreno se veselim rezultatima! - napisao je Cetinski, pozirajući uz liječnicu koja je odradila postupak presađivanja.

- Mene nitko ne mora poticati ni na što, pa tako ni na presađivanje kose, ali su me apsolutno svi podržali. Doduše, nisam trebao puno popunjavati. Odlučio sam taj nedostatak riješiti više preventivno, a tim Poliklinike Maletić bio je fenomenalan - istaknuo je Cetinski, kojem su guste kovrče bile zaštitni znak na početku karijere.

Kako je sve više gubio kosu, time je i njegova frizura postajala sve kraća. I dok kod većine postupak transplantacije kose zahtijeva više tretmana, Tony je, ističe, svoj problem riješio u jednom danu, i to bezbolno, piše Jutarnji.

image
Fotografija iz 2011.
Bruno Konjević/Cropix


- Sve sam obavio u jednom danu. Postupak presađivanja trajao je od 8 do 18 sati i sve je bilo gotovo, jer takav je bio moj slučaj, s obzirom da gubitak kose kod mene nije toliko izražen. Netko tko ima više za popunjavanje ide na nekoliko tretmana - objasnio je Tony koji je, kako je gubio kosu, mijenjao i frizure.

image
Tony Cetinski je na početku karijere bio dugokos i kovrčav
Screenshot
image
Tony Cetinski na početku karijere 1993.
Screenshot
image
Vanna i Tony Cetinski
Jakov Prkić/Cropix
image
Na Porinu 2009.
Vladimir Ivanov/Cropix

Kad je riječ o našim poznatim muškarcima, istom su se tretmanu, navodno, svojevremeno podvrgnuli i Igor Štimac, Slaven Bilić i Neno Belan.

U svijetu je taj trend, naravno, puno rašireniji. Isto su učinili David Beckham, John Travolta, Matthew McConaughey, Robbie Williams, Quentin Tarantino, Wayne Rooney...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. listopad 2022 16:38