StoryEditor
ShowbizDvije posebne

Ronaldo za Majčin dan iznenadio najvažniju ženu u svom životu, o skupocjenom daru bruje društvene mreže; Otkrio i kako provodi dane u karanteni

Piše PSD
4. svibnja 2020. - 10:03
Rui Silva/AFP

Koliko Cristiano Ronaldo drži do svoje obitelji, jasno je iz svake njegove objave na Instagramu. Najpoznatija nogometna zvijezda današnjice, Ronaldo ne psovećuje, poput brojnih kolega, objave isključivo svome klubu i sebi samome, već i ženama u njegovu životu, naročito majci.

Da je bio vezan uz oca koji je preminuo 2005. godine te mu pomagao pokušavajući ga izvući iz ovisnosti, Ronaldo je otkrio ranije za portugalske medije, a nije krio ni koliko mu je težak period bio onaj u kojemu je njegova majka prolazila kroz oporavak od moždanog udara.

Maria Dolores Aveiro nedavno je izašla iz bolnice, a pohvalila se na društvenoj mreži darom kojim ju je iznenadio sin. Naravno, njena objava obišla je svjetske medije, baš kao što sve što Ronaldo, njegova zaručnica Georgina Rodriguez ili netko blizan objavi na mreži.

Ronaldo je tako za Majčin dan koji se slavio jučer u Portugalu majci kupio novog Mercedesa. Maria Dolores pozirala je kraj novog ljubimca, a objavu je vidjelo oko 3 milijuna ljudi.

"Sretan majčin dan mojim dvjema posebnim ženama", napisao je pak na svome Instagram profilu nogometaš, objavivši fotografije s majkom i zaručnicom.

Ronaldo dane u karanteni provodi u svojoj vili u Funchalu, najvećem gradu na otoku Madeiri u Portugalu. S njim su zaručnica i njihovo troje djece.

#CRISTIANO RONALDO#GEORGINA RODRIGUEZ#MARIA DOLORES AVEIRO#MAJČIN DAN

Izdvojeno

4. svibnja 2020. - 10:04