StoryEditor
ShowbizLijepa i povlaštena

Nakon skandala oko mita, pratitelji se obrušili na kćer upletene glumice: 19-godišnjakinja izjavila da ju 'škola ne zanima', ona ima druge planove

Piše J. V.
13. ožujka 2019. - 12:23

Nakon što je vijest o najvećem skandalu koji se ikada prolomio američkim sveučilištima procurila u medije, pod svjetlom su se reflektora našle dvije akterice koje su otprije poznate javnosti.

Skandal kakav se ne pamti: među desecima roditelja koji su djeci 'kupili' upis na fakultet, našle su se i dvije poznate glumice

Glumice Felicity Huffman i Lori Laughlin su, naime, platile pozamašne svote kako bi njihove kćeri "upale" na prestižne fakultete - Huffman je s administratorom dogovorila prepravak netočnih odgovora, a Laughlin upis zbog nepostojećimh sportskih uspjeha zbog čega su protiv njih podignute i optužnice.

Podsjećamo, u prijevari je sudjelovalo ukupno 33 roditelja i deseci školskih administratora, a čovjek na čelu organizacije koja je "operirala" pod krinkom lažne humanitarne ustanove, William Singer, priznao je sve za što je optužen, reket, primanje mita i pranje novca.

Glasnogovornici glumica nisu se pak izjasnili, kao ni one same, ali na društvenim mrežama korisnici su se obrušili na jednu od kćeriju Lori Laughlin, influencericu u nastajanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤗😒

A post shared by OLIVIA JADE (@oliviajade) on

19-godišnja Olivia Jade ima gotovo sve potrebno mladoj YouTube zvijezdi - novac roditelja, ljepotu i ugovore s kozmetičkim brendovima koje reklamira u zamjenu za zanosne selfije. Njen Instagram profil izgleda uistinu impresivno, a snimke je također pregledao određen broj ljudi, no u cijeloj priči mnogi su uočili problem - Oliviji školovanje uopće nije na listi prioriteta.

"Znate da me nije briga za školu", izjavila je svojedobno u jednome od svojih vlogova, a tu su izjavu danas prenijeli i prožvakali brojni mediji, među ostalima Daily Mail.

No ono s čim se danas ova djevojka suočava daleko je od poneke uvrede na Instagramu, kakvu zasigurno svatko tko se izlaže na mreži očekuje. Njen su profil preplavili agresivni kometari onih koji su bijesni što je jedna influencerica u nastajanju "preotela mjesto" nekome tko se trudio u školu upisati, sve zahvaljujući novcu svojih roditelja. Uvrede su brutalne.

"U kapitalizmu se stvarno može kupiti sve. Diploma, bubreg, štogod. Ovakva kultura će ubiti svaku dobru priliku u nastajanju. Ako želite da ovo prestane, bojkotirajte brendove koje ona prodaje...", pozivaju nekadašnji pratitelji, danas ljuti zbog nepravde koja je nanesena onima s lošijim imovinskim stanjem.

Ostali komentari pisani su u obliku grubih uvreda u kojima Oliviju nazivaju "glupom", "povlaštenom" itd.

"Slažem se da se ništa neće postići vrijeđanjem, ali svejedno smatram da bi trebala biti odgovorna za svoja djela", zaključio je netko na kraju rasprave. Olivia je ukinula opciju komentiranja za svoje daljnje objave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

another unforgettable evening 💗@wcrfcure

A post shared by OLIVIA JADE (@oliviajade) on

#MITO#LORI LAUGHLIN#OLIVIA JADE

Izdvojeno

07. srpanj 2020 15:51