StoryEditor
ShowbizOKONČANA SUDSKA TRAKAVICA

Miroslav Ilić je folk zvijezda koju su obožavali i u Splitu, srpski mediji bruje o presudi kojom je dokazano da je otac momku kojeg nije želio priznati. Mama Mirjana je bila i Kićina ‘crna žena‘

Piše MOZAIK SD
27. svibnja 2022. - 18:40

Poznavatelji estrade vjerojatno znaju da je ljubavni evergreen 'Zbog jedne divne crne žene' Krunoslav Kićo Slabinac posvetio Mirjani Antonović koja se, pak, godinama sporila na sudu s jednim drugim regionalnim pjevačem - Miroslavom Ilićem.

Mirjana je pokušavala natjerati Miroslava da javno prizna kako je upravo on otac njenog sina Devina.

Spor je konačno završen i sud je potvrdio da je Ilić otac njenog sina.

image

Sa suprugom snimljen u Zagrebu 2010.

Sandra Simunovic/Cropix/Cropix

'Dragi moji strpljivi prijatelji, danas je dan za slavljenje. Stigla je sudska odluka da Miroslav Ilić i Devin Antonović JESU OTAC I SIN. Mi smo se danas na svim kontinentima zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni’, objavila je Mirjana na Facebooku.

'Zahvaljujemo se našim svjedocima, našem izvršnom odvjetniku Viljamu Paspalovskom, sutkinji koja je pravedno odlučila, medijima koji su sve pratili, često se satima smrzavali, i svima vama koji ste nam godinama pružali podršku da ustrajemo pod ogromnim pritiskom. Ovo nije samo naša pobjeda već pobjeda svih majki i djece Srbije’, dodala je ona.

‘Onaj kome se ne dopada ova odluka neka se tuži, a mi imamo prečeg posla. Idemo dalje dok se ne izmijeni ovaj zastarjeli zakon za DNK, koji je usmjeren protiv razvoja srpskih obitelji i srpskog društva. Uvijek sam htjela i vjerovala da se u Srbiji ipak može naći pravda i veoma mi je drago da se nisam razočarala. Mnogo vam se zahvaljuje i neizmjerno vas voli vaša Mirjana’, zaključila je.

Pjevač je godinama uporno poricao očinstvo i odbijao izvršiti DNK analizu, jer mu se nisu sviđali navodi da je napravio dijete rije 30 godina tijekom turneje po Americi dok je imao romansu s Mirjanom, a kada je već bio u braku sa svojom suprugom Gordanom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2022 23:49