StoryEditor
ShowbizPRED KAMERAMA PINKA

Massimo Savić otvorio dušu srpskom novinaru: ‘Otac mi je umro od leukemije kada sam imao samo šest godina, a prije toga napustio je mamu i mene...‘ Pjevač se dotakao i teme rata

Piše M.P.
14. rujna 2021. - 20:14

Massimo Savić je za srpsku televiziju Pink u emisiji Premijera Vikend Specijal dao veliki intervju u kojem je progovorio o teškim trenucima svog života.

Opisao je nesvakidašnju ljubavnu situaciju koja se dogodila između njegovih roditelja.

- Oni su se upoznali kada je on bio slijep, prije operacije. Mislili su da je neće preživjeti, ali jest. Uz vrlo jaku dioptriju progledao je i rekao mojoj majci: ''Mogu li ja vas posjetiti kada progledam pa da se vjenčamo''? Rastavila ih je bolest, dijagnosticirali su mu leukemiju, on se uplašio, samo je otišao i umro. Neko vrijeme nismo znali gdje je. Kasnije smo otkrili da živi s nekom ženom, koja također umire od raka. Strašno ga je pogodila ta bolest, mene također. Svaki put za moj rođendan slao mi je poklone limuzinom. Mnogo mu toga nisam stigao kazati. Umro je kad sam imao šest godina, tako da sam tek kasnije od njegovih prijatelja saznao sve o njemu, otkrio je pjevač novinaru Nemanji Vujičiću.

Osvrnuo se i na period rata i rekao što je sve naučio iz devedesetih godina.

- Mnogi su me ujedali i pokušavali mi stati na put. Za vrijeme rata je bilo svakakvih insinuacija. Taj je rat na mene ostavio dubok utisak. Naučio me da ne dajem povjerenje tek tako i da čuvam svoj mali krug velikih ljudi, to su oni što mi stanu u zagrljaj: kćerka, žena i pas, rekao je Massimo i dodao kako se boji smrti jer vjeruje da je to konačni kraj čovjeka. 

Intervju s Massimom možete pogledati na gornjem videu od 02:03

item - id = 1127324
related id = 0 -> 1120366
related id = 1 -> 1120333
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. rujan 2021 20:20