StoryEditor
Showbiz‘očevi i kćeri‘

Ljubav Dolpha Lundgrena (64) i Emme Krokdal (24) šokira svijet, a posebno regiju. Lundgren: Ne znam hoćemo li imati djecu, nisam pokušavao zadnjih 20 godina

Piše PSD
6. siječnja 2022. - 15:00
Švedski glumac Dolph Lundgren i fitness trenerica Emma Krokdal ne mare za komentare da izgledaju kao otac i kćiProfimedia

Slavni švedski glumac i majstor borilačkih vještina Dolph Lundgren (64) i njegova 39 godina mlađa djevojka Emma Krokdal (24) ne mare za komentare da izgledaju kao otac i kći.

U početku krili su vezu zbog velike razlike u godinama, ali kažu da su sada sretni što se ne moraju kriti i da su oguglali na negativne komentare.

Javnost često kritizira i to što fitness instruktorica neodoljivo podsjeća na Dolphovu stariju kćer Idu.

image
Ona je guglala tko je on, a sad su oguglali na komentare o sebi
Profimedia

"Izgledaju kao otac i kći, i što je najgore sliči na njegove kćeri". "Kakva kći, kao da mu je unuka", "Jao fuj", samo su neki od komentara, piše Žena.

Ipak, on kaže da su njegove kćeri prihvatile Emmu.

"Naš odnos razvijao se polako, nismo žurili, dali smo sebi vremena da se upoznamo prije nego što smo počeli živjeti zajedno. Što se tiče razlike u godinama, bio sam svjestan da će biti pomalo čudno, možda i neugodno, kazati mojim kćerima Idi (24) i Greti (20) za Emmu. Ali srećom, one su emocionalno vrlo zrele djevojke i odmah su je prihvatile. Ako sam ja sretan, i one su sretne", rekao je nedavno Dolph.

On je dodao da je za njega ljubav s mlađom partnericom zapravo bila olakšanje.

image
Emma i Dolph rame uz rame, iako je među njima 39 stepenica
Profimedia

"Veza s mlađom osobom može biti pravi blagoslov, nema toliko "repova" i loših iskustava iz prethodnih veza, što je čest slučaj s nama starijima. Uostalom, neki 20-godišnjaci mogu biti daleko zreliji od recimo 40-godišnjaka, godine ne znače da je čovjek nešto naučio u životu", istaknuo je glumac.

Novinari su ga upitali planiraju li on i Emma decu u budućnosti.

"Ne znam, vidjet ćemo, morat ću to provjeriti. Ipak nisam pokušavao zadnjih 20 godina, možda bih najprije trebao obaviti neke liječničke preglede", našalio se Lundgren.

Inače, mlada Norvežanka je otkrila da je Dolpha upoznala u teretani, a da nije imala pojma tko je on pa je morala guglati, piše Žena.

image
Razmjena nježnosti i na parkiralištu
Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2022 08:55