StoryEditor
Showbiz'TRI, DVA, JEDAN KUHAJ!'

Je li Pažanin pretjerao? 'Al' on ne zna di triba stavit? Nauči Ivane di se stavlja...': u iscrpljujućem ocjenjivanju jela popuste živci i kriteriji; Gledatelji se svađaju oko druge stvari

Piše M.K.
15. studenog 2019. - 11:03
paz000

U kulinarskom dvoboju kojim je završen ovotjedno izdanje showa "Tri, dva, jedan kuhaj!" Ana i Katarina slavile su pobjedu, a Ivan i Ivan, koji su bili valjda "najbaksuznije spojen par svih vremena" su se morali oprostiti od showa.

Kako su se samo zakačili Željka i Pažanin, Splićanin tražio da se ugase kamere! Pozivao se na slastičarsko iskustvo, ali Klemenčić od stava nije odustala; 'Bilo mi je baš neugodno...', priznala je

Jeste li vidjeli kako je Pažanin s Caktašem i Hajdukom spustio Špičeku? Zagorac se želio malo 'sprdati', ali Splićanin je bio spreman

I kuhanje i ocjenjivanje je trajalo dugo, jer je žiri trebao probati pet degustacijskih sljedova.

Tomislav Špiček, Željka Klemenčić i Ivan Pažanin kušali su tako po dvije varijante domaće tjestenine s kozicama, juhe minestrone, pohanih palačinki, pariškog odreska i pomfrija, te kolača od šljiva.

Zadnji je pred Pažanina stigao potpuno sirov, što je splitskog chefa očito i iživciralo i razočaralo, pa je kandidatima napomenuo da su sretni što ih on danas ne ocjenjuje, nego samo Špiček.

No dok se desert servirao vladala je prilično opuštena atmosfera.

Katarina i mlađi Ivan u "paru Ivan" sudarali su se servirajući zdjelice s kolačem, kad je Katarina dometnula kako Ivan još uvijek ne zna gdje treba stavit.

"Ivane, ne znaš di triba stavit? Pa nauči Ivane di triba stavit..." - pukao je od smijeha Ivan Pažanin.

Smijala se i Katarina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tri, dva, jedan - kuhaj! (@tridvajedan_kuhaj) on

Na društvenim se mrežama ipak povela rasprava oko objektivnosti ocjenjivanja.

"Više nemam što gledati u ovom šou, jer je sve namješteno od strane Željke i Špičeka. Pažanin je najrealniji u komentarima i vjerojatno istinski kuhar. Kad za sirovi kolač Špiček daje 9 bodova, po tome se vidi da je on "K" od kuhara" - ustvrdio je, naime, gledatelj.

"Inače je Pažanin objektivan i kod pijeska u kozicama i kod brašna u onoj kremi ... Da ne nabrajam. Ja razumijem ženske koje se pale na Pažanina, ali eto, ovo je kuhanje, a ne izbor za mistera" - primijetio je drugi.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2021 21:56