StoryEditor
ShowbizLLOYD CAFE CADENA

Imao je više od 8 milijuna pretplatnika, zadnji video je objavio prošli tjedan: fanovi šokirani iznenadnom smrću zvijezde YouTubea u 26. godini

Piše PSD
4. rujna 2020. - 16:48

Fanovi su šokirani viješću o iznenadnoj smrti 26-godišnjeg YouTube superzvijezde, Lloyda Cafe Cadene, koji je preminuo u 26. godini, javlja Mirror.

Riječ je o youtuberu koji je imao više od 8 milijuna pretplatnika na svoja dva kanala.Tragičnu vijest potvrdila je Lloydova ožalošćena obitelj u izjavi objavljenoj na Facebooku."Teška srca i s velikom tugom javljamo o preranoj smrti našeg voljenog brata Lloyda Cafea Cadena. Pamtite ga po njegovoj radosti i smijehu, koje je dijelio sa svima.

Naša obitelj vas poziva na zajedničku molitvu, ali i da nas poštujete, kao i našu privatnost, u ovim najtežim trenucima" - navedeno je u objavi.

Lloyd je pokrenuo svoj YouTube kanal 2011. godine i postao trenutni hit na rodnim Filipinima, s urnebesnim videozapisima o boksu, kuhanju i raznim životnim izazovima.

Nije trebalo dugo da njegova videa steknu obožavatelje diljem svijeta, gdje se prometnuo u jednog od najsimpatičnijih i najuspješnijih zvijezda digitalne platforme, gdje je razvio i ozbiljan posao.

Nakon vijesti o njegovoj smrti, obožavatelji ostavljaju bezbrojne poruke na njegovom YouTube kanalu i društvenim mrežama.

Kolegica, YouTuberica Bianca Gonzalez, napisala je: "Viđali bi smo se na događanjima, uvijek je bio tako velikodušan, njegova bi radost zračila. Moje najiskrenije sućut njegovoj obitelji i voljenima. Počivaj u miru, Lloyd Cadena."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. kolovoz 2022 09:31