StoryEditor
ShowbizSavršeno funkcionira

‘Dogovorili smo se da je on šef na terenu, a ja u kući‘: Sandra Perković rijetko priča o ljubavnom životu, ovaj put o Edisu je progovorila bez zadrške

Piše L.L.
13. veljače 2020. - 18:00
Damir Krajač/Hanza Media

Jedna od najboljih domaćih sportašica, Sandra Perković, progovorila je u intervjuu za InMagazin o svojim sportskim uspjesima, privatnom, ali i - ljubavnom životu.

Inače prilično privatna kad je u pitanju romantika, Perković je otkrila ponešto o odnosu sa svojim dugogodišnjim trenerom i partnerom Edisom Elkasovićem

"Mi smo krenuli u našu poslovnu suradnju iz ljubavne. Ušli smo svjesno u to i znali smo što nas čeka. Mogu biti bezobrazna i reći da smo više bili trener i sportašica nego cura i dečko", rekla je Sandra.

image
Marko Todorov/Hanza Media

Edisa je upoznala 2012. godine, a nakon što je sljedeće završila njena suradnja s dotadašnjim trenerom Ivanom Ivančićem, Elkasović je savršeno nadopunio njegovo mjesto.

A iako se u javnosti šuškalo, a u medijima pisalo kako par često prekida i miri se, čini se da je ljubav jača od problema.

"Kroz dugogodišnju vezu imali smo uspone i padove, ali na svu sreću sad je sve u redu i sad sve ide kako treba. Dogovorili smo se da je on šef na terenu, a ja u kući i savršeno funkcionira", zaključila je Perković.

Progovorila je i o teškim trenucima u karijeri.

"Taj pad na dopingu gdje ja nisam bila 100 posto odgovorna, osim toga da sam samo unijela taj preparat. Godinu dana prije sam postala europska prvakinja sa samo 20 godina i tu je krenula ta moja stopostotna karijera. I onda taj pad. Znači, prvo poletite u smislu da si krenuo dobrim smjerom i onda padnete i onda počne osuđivanje. Pa ona je osvojila europsko zlato sa samo 20 godina, što ste mislili da je bila čista...", priznaje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

28. rujan 2020 23:51