StoryEditor
Showbizpredomislio se?

Cetinski na Facebooku najavio da će pjevati u Zadru jedino ako ukinu covid-potvrde pa izbrisao status. Za lokalni radio poručio: ‘Ne mislim se cijepiti napravkom kojeg zovu cjepivom‘

Piše M.P.
8. prosinca 2021. - 19:44

Pjevač Tony Cetinski (52) razmišlja o otkazivanju koncerta u Zadru koji se treba održati 22. prosinca ako će se na ulazu tražiti covid potvrde.

Portal e-zadar piše da je njegov menadžment potvrdio koncert, no on je na društvenim mrežama napisao da nije znao kako će se tražiti potvrde na ulazu te da neće pjevati ako organizator ostaje pri svojoj odluci.

"Dragi svi, već se naveliko najavljuje moj nastup 22.12. na Adventu u Zadru a da prilikom poziva nitko nam nije spomenuo COVID potvrdu koju je navodno potrebno pokazati prilikom ulaska na Advent na otvorenom prostoru!  Da dobro ste čuli, NA OTVORENOM!

Ugovor nije potpisan i niti ću ga pristati potpisati ukoliko u istom neće pisati da famoznu potvrdu neće tražiti jer naš obraz još uvijek nije na prodaju unatoč potrebama za radom i prihodima kojima hranimo svoje obitelji.

Moji suradnici (15 obitelji ) koji su uvijek dio pogona i našeg djelovanja na svim koncertima, moja publika i moja malenkost bi bili presretni zasvirati i pjevati kao i bezbroj puta prijašnjih godina u Zadru, volimo dolaziti i zabaviti se u tom divnom gradu ali eto ponavljam: COVID POTVRDA NA NAŠIM KONCERTIMA NIJE U SKLADU SA NAŠIM ŽIVOTNIM UVJERENJIMA I NE ŽELIMO BITI KUPLJENI JUDINIM ŠKUDAMA KAKO BI PROMOVIRALI A KAMOLI PODRŽALI SPROVOĐENJE VEC SPOMENUTE POTVRDE.

image
Tony Cetinski na festivalu Slobode prošle godine u Zagrebu.
Boris Kovacev/Cropix

Već smo ljetos otkazali cijelu turneju u Sloveniji zbog istog razloga i nije bilo lako jer novac je svima potreban ali eto nas, guramo nekako i živi smo i zdravi , hvala dragom Bogu. Tko se u Boga uzda, gladi se ne boji!

Ostalim ljudima i kolegama koji nastupaju, zabavljaju se i takva ih odluka ne smeta želim lijep provod i Blagoslovljene blagdane.

Mi ćemo strpljivo čekati u nadi da ova noćna mora prođe pa da se zabavljamo kao humani ljudi bez podjela i predrasuda te nepokolebljivi pred svojom jednako karakternom publikom. Ima nas više nego što neki misle ili bi željeli da nas bude! BLAGOSLOVLJEN I ČESTIT BOŽIĆ SVIMA ma gdje bili, voli vas vaš Tony", poručio je pjevač.

Inače, na njegovom službenom Facebook profilu više se ne može pronaći ovaj status, pa je moguće da se ipak predomislio oko nastupa.

Tijekom dana Cetinski je Anteni Zadar dao intervju u kojem je otkrio da se ne misli cijepiti.

- Ja se nisam cijepio niti se mislim cijepiti s eksperimentalnim napravkom kojeg zovu cjepivom! Nikad nisam sebe smatrao antivakserom, ali bi mogao to postati, rekao je.

Dodao je i kako će se na bini pokloniti i otići kući bude li se od posjetitelja koji planiraju doći na zadarski koncert tražila covid potvrda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. listopad 2022 19:34